Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 18 august 2013

Now You See Me (Jaful perfect)

In-cre-di-bil! Exact asa pot descrie intr-un cuvant filmul Now You See Me pantru ca te uiti si nu-ti vine sa crezi. E de-ajuns o privire la trailer ca sa simtiti putin din splendoarea filmului:


The story:
Patru magicieni aparent fara legatura sunt adusi la un loc de niste invitatii cel putin bizare. Insa ei dau curs invitatiilor fara sa ezite si gasesc niste planuri pentru niste trucuri exceptionale. Un an mai tarziu, reusesc sa jefuiasca o banca. Smecheria e ca ei sunt in Vegas, iar banca in Paris. Cum au reusit? Si se vor opri aici?

My view:
Nu cred ca am mai vazut vreun film care sa ma lase cu gura cascata din primele minute. Da, am mai vazut cateva filme cu magicieni si m-au impresionat de fiecare data, insa Now You See Me mi s-a parut la un cu totul alt nivel. Si twist-ul final m-a luat complet prin surprindere. Ma asteptam sa existe un twist final, dar niciodata acesta... OAU! Mi-ar placea sa pot folosi ceva mai multe cuvinte si sa par mai coerenta, dar pur si simplu nu stiu ce sa spun ca sa nu stric surpriza, totul se leaga intr-un mod exceptional. E la un moment dat o secventa in care unul dintre magicieni provoaca publicul sa fie atent pentru ca desi vor vedea multe smecherii, aparent fara legatura, se poate ca totul sa nu fie decat un singur truc, imens si elaborat. In final, tot filmul a fost exact asta: un plan imens si elaborat, exectutat la perfectie.

Si desi cu adevarat impresionanate sunt trucurile, povestea si efectele speciale, nici actorii nu sunt mai prejos. Morgan Freeman si Michael Caine sunt deja cunoscuti pentru jocul lor superb, insa intepretii celor 4 magicieni (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco) s-au ridicat la nivelul lor.

Un film exceptional pe care pur si simplu trebuie sa-l vedeti!

4 comentarii:

  1. Filmul a fost pur si simplu genial :X A fost plin de suspans si mai ales de intorsaturi de situatie, iar la final nu imi venea sa cred cine era in spatele magicienilor. Imi amintesc ca in timpul filmului incepusem sa o banuiesc pe blonda trimisa de Interpol, nu imi mai amintesc exact cum o chema :-? Oricum, daca la scenariul de nota 10 adaugam si efectele speciale folosite si mai ales jocul actorilor, obtinem un film care nu trebuie ratat ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. am ramas cu gura cascata, e adevarat. replicile sunt istete, totul se petrece rapid si naucitor, iar actorii sunt fara cusur. dar la final nu ne lamureste nimeni cum au decurs de fapt lucrurile in ceea ce priveste jafurile, cum au fost ele realizate efectiv. ramai cu impresia de ireal, de basm. ceea ce poate genera fie incantare, fie frustrare. si cred ca personajele ar fi meritat ceva mai multa atentie. in fond, nu stim nimic despre ele, mai curand intuim cate o dominanta de caracter. asa ca... nu stiu daca e the best movie ever, cat a pretty entertaining and flamboyant movie...

    RăspundețiȘtergere
  3. serios, toata lumea a vazut filmul asta? TOTI MAI PUTIN EU. deci pana incepe scoala trebuie sa il vad

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu l-am vazut insa am in plan, l-am mai vazut prezentat pe un blog in care am incredere in recomandarile bloggerilor de acolo anothersbookworld.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.