Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 23 iulie 2013

Jurnal: Schimbari

It's so good to be back! Nici nu mi-am dat seama cat de mult mi-a lipsit blogul, cat de dor mi-a fost de voi si de comentariile voastre, cat de mult timp a trecut de cand mi-au fugit ultima data degetele pe tastatura... Presupun ca ar trebui sa-mi cer scuze, asa am vazut ca face orice blogger dupa o perioada de absenta, insa nu pot sa spun ca imi pare rau ca am lipsit, pur si simplu a fost ceva necesar pentru ca m-am stresat destul de tare in legatura cu admiterea la facultate. Dar acum ca s-a terminat si am scapat (cu o eticheta noua, cea de studenta), I'm back and I'm all yours.

Si daca tot mi-am schimbat eticheta, am de gand sa mai fac cateva schimbari. Pe langa tacerea mea recenta, se poate sa mai fi remarcat si absenta Andrei, care a ales sa renunte la acest blog, asa ca de cateva luni ma ocup singura de el si mi se pare ca incet-incet, a devenit un fel de jurnal din perspectiva unei cititoare. Si cum nu toate romanele pe care le citesc eu sunt „povesti intunecate”, am senzatia ca titlul nu se mai potriveste cu continutul. Sper ca nu sunt singura.

Tocmai de aceea, saptamana aceasta blogul va trece printr-o mica transformare, devenind Jurnalul unei cititoare, pe care il veti gasi si la o noua adresa URL (cea veche va va redirectiona spre noul blog imediat ce va fi gata). Asadar, vineri seara va avea loc transformarea si sambata, pe 27 iulie, veti gasi un blog nou, insa cu acelasi continut cu care v-am obisnuit. Sper sa va placa si sper sa ramaneti alaturi de mine si pe viitor, mai ales ca am de gand sa vin si cu o provocare interesanta.

Cum vi se pare ideea?

9 comentarii:

  1. Felicitari pt noul statut de studenta. Si felicitari si pt schimbarea/transformarea blogului. Avand in vedere ca lucrezi singura la continutul blogului ar trebui sa fie mai personal pt tine. Multa bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu te felicit pentru noua "eticheta" de studenta.
    Pentru transformarea blogului iti propun un subiect, este vorba, de fapt, despre o carte care cred ca nu-ti va ramane indiferenta - Mireasma trandafirilor salbatici de Sorina Popescu.

    Am aflat despre ea de pe un alt blog.
    Se poate procura de pe linkul asta:
    http://www.librarie.net/carti/189247/Mireasma-trandafirilor-salbatici

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări pentru intrarea în mediul universitar!
    Abia aștept să vă noile tale modificări, că de ceva vreme caut inspirație pentru a-i da și blogului meu o nouă formă.

    Câte despre cartea menționată de Lily, e a doua oară în 2 zile când dau de ea. Oare e chiar așa bună?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai primit o nominalizare: http://walking-on-letters.blogspot.ro/2013/07/summer-tag.html

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place, de mult vroiam sa iti spun ca nu are rost sa ii spui povesti intunecate mai ales ca multe din romanele citite nu erau deloc intunecate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru incurajari, ma bucur ca va place!

    RăspundețiȘtergere
  7. succes la facultate, mai avem atat de putin timp de vacanta, sper sa nu fiu ucisa cu rosii, dar eu abia astept sa inceapa acest an scolar, este ultimul din calitatea mea de eleva si sper sa intru si eu la facultatea dorita ....

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.