Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 27 iulie 2013

Dragi cititori,

Dupa cum v-am promis, blogul a trecut printr-o schimbare de imagine care sper sa va placa. Eu una o iubesc pentru ca ma regasesc in ideea unui jurnal si, desigur, pentru ca iubesc cartile.

Totusi, niciodata in cadrul unui blog nu e vorba doar despre autor, ci este vorba in primul si in primul rand de voi, cei care cititi nebuniile mele. Tocmai de aceea sper sa-mi fiti alaturi in continuare aici, pe blog, dar si pe noua pagina de facebook, pe noul cont de twitter si abonandu-va la postari prin GFC si e-mail (din pacate, chiar si abonatii vechi trebuie sa mai treaca o data prin procesul de abonare, altfel nu vor afla atunci cand apar articole noi)

Si acum, intrebarea cheie... Cum va place noul aspect?

5 comentarii:

  1. E foarte frumos noul aspect, mie imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place Ghanda. Felicitari pt noul aspect. Chiar vroiam sa te intreb de ce povesti intunecate fiindca o mare parte din cartile tale sunt sf si nu sunt asa intunecate. Numai bine:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. tie iti placea de mult timp ideea de jurnal, asa ca o denumire mai buna nici ca puteai sa gasesti

    RăspundețiȘtergere
  4. adevarat acest nou aspect ofera un aer vechi si romantic, imi imaginez cum o pana zgarie intr-un mod abstract si fascinant o foaie de hartie ...doar ca aici tastele isi spun istoria cu ajutorul degetelor.nu cunosc vechiul aspect, dar acesta imi place mult

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.