Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 2 iunie 2013

Versatile Blogger Award

Principiul acordarii acestui premiu e destul de simplu: il primesti de la unul dintre cititorii care fie te-au gasit recent si le-a placut ce au descoperit, fie te urmaresc constant, si il acorzi bloggerilor conform acelorasi criterii. Nu pot decat sa-i multumesc Leontinei pentru ca ii place blogul meu :D

Insa exista si reguli:
1. Multumeste-i persoanei care te-a nominalizat.
2. Include link-ul catre blogul respectiv.
3. Selectează 15 bloggeri pe care i-ai descoperit recent sau pe care ii urmaresti constant.
4. Lasa un link la ultima lor postare pentru a le anunta.
5. Spune-i persoanei care te-a nominalizat 7 lucruri despre tine.

O sa incerc sa aleg 7 lucuri despre mine pe care sa nu le fi repetat pe blog, pentru ca banuiesc ca scopul e ca cititorii sa ne cunoasca mai bine, si deci sa afle lucuri noi.

• I'm a cat person. Nu mi se pare nimic mai adorabil decat un ghemotoc de blana pe care sa-l mangai cu orele, pana cand torsul lui te adoarme. Unul dintre cele mai relaxante momente din viata mea a fost atunci cand stateam pe un sezlong la tara, cu pisica in brate, citind. Si cand mi-am ridicat privirea la un moment dat, pisoiul dormea dus. Era pur si simplu adorabil. Asta iubesc de fapt la pisici, lenea asta frumoasa a lor. Probabil pentru ca ma caracterizeaza si pe mine.

• Sunt incapabila sa tastez cuvantul "pentru". Nu stu de ce, dar in 90% dintre cazuri, imi iese "pentur". Norocul meu ca niciodata nu public un articol pana cand nu-l recitesc "vanand" greselile de tastare.

• Nu imi place sa ma uit la filme la calculator. Pur si simplu ma gandesc ca urmeaza sa treaca 2 ore din viata mea in care zac pe un scaun holbandu-ma la un ecran si de cele mai multe ori ma hotarasc ca nu merita. Totusi, n-am nicio problema sa vad acelasi film la TV, desi e intrerupt de reclame si pierd vreo 3 ore din viata in loc de doua.

• Imi este imposibil sa merg la o lansare de carte fara sa cumpar cartea respectiva. Chiar daca nu era in plan, chiar daca nu prea am fonduri, o data ce aud niste oameni vorbind cu pasiune despre o carte - si la lansarile la care am fost, mereu vorbeau doar oameni pasionati - o sa o cumpar. Atunci, in clipa aceea.

• De obicei, cand sunt furioasa sau trista, cea ma buna metoda ca sa-mi treaca e sa scriu despre asta. Sau, daca n-am pix si hartie la indemana, sa imi imaginez ca scriu despre asta. Simpla actiune de a-mi organiza gandurile in fraze coerente ma relaxeaza. Si deseori, imi place sa privesc la propria mana in timp ce scriu - suna narcisist, dar de fapt chiar e relaxant sa vezi cum din miscari scurte si precise, o mare de ganduri devine un rau de cuvinte.

• Ascult muzica doar pentru versuri. Da, sunt atenta si la linia melodica, dar doar ca sa ma asigur ca e in concordanta cu ceea ce se canta. Insa ceea ce ma impresioneaza sau ma emotioneaza la o melodie sunt versurile. Totusi, nu prea citesc poezie.

• Nu cred deloc in horoscop, insa ma regasesc enorm in caracteristicile zodiei. De asta, mai mereu cand a trebuit sa ma prezint, am inceput cu mentionarea faptului ca sunt berbec.

Si eventual, ca bonus, al 8-lea lucru despre mine este faptul ca mi se pare al naibii de greu sa scrii despre tine la modul general :)) Oricum, intr-un final am reusit, asa ca pot sa trec mai departe la nominalizarea blogurilor care imi plac:

http://recenziibeletristica.blogspot.com/
http://cuvintedesprecuvinte.blogspot.com/
http://corisbookfrenzy.wordpress.com/
http://vis-saurealitate.blogspot.com/
http://some-books-are-to-be-tasted.blogspot.ro/
http://furelise-oriceoriundeoricand.blogspot.com/
http://rose-books.blogspot.com/
http://booktownlover.blogspot.com/
http://bibliophilemystery.blogspot.com/
http://mythicalbooks.blogspot.com/
http://walking-on-letters.blogspot.com/
http://love-for-books.blogspot.com/
http://loveismusic09.blogspot.com/
http://altfel-de-carti.blogspot.com/
http://rominagianina.blogspot.com/

3 comentarii:

  1. Multumesc!O sa ma apuc de ea cand am timp :*

    RăspundețiȘtergere
  2. puteam sa jur ca tu crezi in horoscop si uite ca ma inselam! de obicei persoanele pasionate de existenta altor lumi, de sf-uri, etc sunt si persoane pasionate de astrologie si cred in ea!
    si eu am patit asa cu motanelul meu care mi-a murit anul trecut, dormea ca un lenes ce era dus in bratele mele cand eu citeam mereu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai degraba astronomia mi se pare interesanta :)). Si desi cred ca exista viata in Univers in afara planetei noastre, nu reusesc sa cred ca daca luna e in punctul x, toata lumea nascuta intr-o anumita zi va avea noroc in dragoste sau mai stiu eu ce :))

      Si imi pare rau pentru pisica ta :(

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.