Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 30 mai 2013

"I am Iron Man"

In sfarsit am ajuns si eu sa-l vad pe Downey! A meritat asteptarea pentru ca am fost rasplatita cu un film facut dupa benzi desenate absolut superb. A fost putin ciudat la inceput, cand in loc de extrem-de-arogantul Tony Stark am avut parte de un barbat puternic marcat de evenimentele din Avengers (Razbunatorii), incapabil sa se odihneasca si usor obsedat de munca, insa pana la urma nimeni nu poate scapa intreg dupa o asemenea experienta.

Dar mie mi s-a parut ca filmul a fost ceva mai mult decat povestea modului in care el s-a impacat cu situatia, reusind s-o depaseasca, mi s-a parut un film despre descoperirea identitatii. Cred ca deja cunoastem cu totii schimbul de replici devenit viral pe internet dintre Capitanul America si Tony Stark (imaginea de mai jos). Ei bine, din punctul meu de vedere, raspunsul adevarat il da abia in Iron Man 3 pentru ca pe parcursul intregului film, Stark demonstreaza ca el e Iron Man si fara costum.


Da, probabil ca rautaciosii vor spune ca a fost doar o smecherie de imagine pentru ca Downey sa apara mai mult fara sa poarte o masca, insa chiar presupunand ca acesta a fost motiviul din spatele scenariului, cert e ca iesit un film care merita vazut. Chiar si pentru fanii benzilor desenate sau ale serialului de animatie, filmul rezerva o surpriza legata de Mandarin. Parerile despre aceasta schimbare sunt si pro, si contra, pe mine una m-a distrat la nebunie.

De fapt, n-am avut decat o singura problema cu tot filmul: atunci cand costumul lui Stark ramane "blocat" intr-un sopron... din lemn! Come on, costumul ala e facut dintr-un super-metal care la inceput de film face praf un laborator de milioane de dolari. Nu e plauzibil sa se opreasca fix intr-o usa de lemn, desi per ansamblu, scena chiar are un sens in "economia" filmului.

Asadar, daca inca n-ati vazut filmul asta, ridicati-va frumos si mergeti la cinema urgent. Merita vazut in 3D pe un ecran cat casa :))

7 comentarii:

  1. L-am văzut și mi s-a părut super :D Iar faza cu Mandarinul m-a amuzat foarte tare. Cât despre faza cu costumul și ușa de lemn, eu cred că aia a fost pentru că practic atunci costumul era în bucăți, nu sunt sigură, dar așa cred, oricum nu prea am fost atentă la anumite detalii, eram prea prinsă de acțiunea filmului :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și o nominalizare, sper să-ți placă :)
      http://just-other-things.blogspot.ro/2013/05/versatile-blogger-award.html

      Ștergere
    2. Chiar n-am mai facut o leapsa din asta de mult, mersi. O sa apara pe blog zilele astea :D

      Ștergere
  2. M-ai facut curioasa, imi place actorul, dar mi-a placut mai mult seria Sherlock Holmes. Totusi nici Iron Man nu l-am ignorat...

    RăspundețiȘtergere
  3. S-ar putea ca weekendul ăsta să trec pe la CinemaCity și să las 20 de lei pt un film bun, numai să mai conving pe cineva să vină cu mine.
    Chiar trebuie să-l văd.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-le sa citeasca articolul asta, poate reusesti sa convingi pe cineva :))

      Ștergere
  4. Nu l-am vazut dar am in plan, cand spui ca merita vazut pe un ecran 3 d cat casa se potriveste perfect imaginea din dreapta jos He he he:)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.