Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 1 ianuarie 2013

La multi ani!

Este al doilea Revelion pe care il petrec alaturi de voi si sincera sa fiu nu stiu ce sa scriu mai exact. Nu am prea dormit bine, dar ma simt bine, asta se pune? Depinde de cine citeste, pentru ca parerile difera de la o persoana la alta...

Insa chiar nu stiu ce urare sa va fac, adica uitati-va si voi pe Internet sau in casuta de mesagerie de pe telefon cat de pompoase sunt toate aceste urari de bine pentru anul 2013, motiv pentru care o sa va urez la cat mai multe carti citite in 2013, la multi ani si sper ca ne veti fi alaturi si in acest an.

Nu prea am multe planuri pentru acest an, poate doar sa sper ca voi reusi sa duc la final book challenge-ul de pe goodreads, de doi ani tot ma inscriu si niciodata nu reusesc sa il completez, poate ca e un semn sa ma organizez, nu stiu :))

Ce sa va spun? V-ati distrat noaptea trecuta? Eu categoric da, desi nu a fost nimic bum-bum, doar eu si muuuulta liniste, transformand astfel atmosfera din camera, intr-una de biblioteca asa ca pentru sufletelul unui cititor.

Va salut de la poalele muntelui de la Targu - Jiu si abia astept sa aud cateva pareri despre cum v-ati petrecut voi trecerea dintre ani.
La Multi Ani dragilor!

12 comentarii:

  1. La multi ani! eu mi-am petrecut revelionul in sanul familiei si a fost minunat!

    RăspundețiȘtergere
  2. ei, se pare ca am fost prima care ti-am urat la multi ani pe acest an!

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. niciodata nu-i prea tarziu s ii spui cuiva o urare sincera din suflet!

      Ștergere
    2. Deaia am si lasat comentariul

      Ștergere
  4. Iti doresc poti citi tot ce vrei , cat mau mult recenzii si multi multi followers

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca astea sunt dorintele tuturor bloggerilor, si eu le doresc la fel! eu le-am luat la puricat tot blogul cu ocazia celuilat concurs de fidelitate si pot sa spun ca imi plac postarile Ghandei si Andruskai, si imi place ca posteaza rar si nu obosesc cititorii, sunt unii care deschid concurs de fidelitate si posteaza zece articole pe zi de se plictiseste omul citind...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wah am dat de un blog am zis ca mor m-am lasat pagubasa 4-5 posturi pe zi , omul nu sta in fiecare 5 min sa citeasca ce scriu . Mai raurut ca-i mai dragut

      Ștergere
    2. cred a stiu despre ce blog vorbesti ca ne-am intersctat si pe acolo

      Ștergere
    3. peste tot suntem noi 2 :)) . mai bine noi decat altele

      Ștergere
  6. Mmmm si acum Romina pe unde mai esti?!:)) aaa deci sa inteleg ca tu Ghanda ai luat doar articolele care iti apartineau de pe fostul blog....sper ca noul revelion sa ne prinda pe aici in noul blog si sa iti zic si atunci ca si data trecuta prima La multi ani:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am luat toate articolele, de fapt :D Bine, practic nu am mutat niciun articol, doar am schimbat adresa blogului. Dar ca si continut, totul este exact cum era :D

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.