Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 24 ianuarie 2013

Beastly, bazat pe Bestia de Alex Finn

Ai un an ca sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca...

Nu am citit cartea inca, insa tocmai ce am vazut filmul si pot sa spun ca a fost relaxant. Nu m-a dat pe spate, dar nici nu mi s-a intiparit pe creier cu stampila "must see it again".

Pe spatele copertii scrie in felul urmator:

Sunt o bestie. O bestie. Nu chiar un lup sau un urs, o gorilă sau un câine, ci o creatură nouă, oribilă, bipedă cu colţi şi gheare şi păr peste tot. Sunt un monstru. Credeţi că vorbesc de basme? În nici un caz. Totul se întâmplă în New York. Acum. Nu este o diformitate, nu este o boală. Şi voi rămâne aşa pentru totdeauna, distrus, dacă nu reuşesc să rup vraja. Da, vraja, vraja pe care vrăjitoarea din clasa de engleză a aruncat-o asupra mea. De ce m-a transformat într-o bestie care se ascunde ziua şi bântuie noaptea? Am să vă spun. O să vă spun cum am fost Kyle Kingsbury, tipul care şi-ar fi dorit oricine să fie, cu bani, arătos, viaţă perfectă. Şi o să vă mai spun şi cum am devenit...o bestie.

Insa in film, Bestia nu este paroasa, nu are gheare si nici nu este chiar atat de urata pe cat se lauda in carte ca ar fi. In film, bestia este cheala si tatuata pe tot corpul, un tatuaj interesant care se schimba in functie de anotimp, si apropo, imi place ideea. Nu prea m-am dat in vant dupa actori, pe bune Vanessa Hudgens din High School Musical, nu este imaginea mea preferata pentru Belle, pentru ca intr-adevar s-a incercat sa se pastreze cat de cat povestea din originalul Beauty and the Beast, cel putin partea in care Frumoasa locuieste cu Bestia si asa mai departe. In rest ce sa va spun? 
Personajul care mi-a placut cel mai mult din film a fost Mery Kate Olsen, adica chiar a avut un rol dragut de vrajitoare rea si nesuferita adolescenta si grozava.

Ce pot sa mai spun? Astept parerile voastre daca l-ati vazut, sau daca vreti sa il vedeti. Oricum sper ca atunci cand o sa fac rost de carte si o sa o citesc, o sa pot sa imi formez o idee mai complexa.



P.S. Fetelor stiu ca in fiecare scoala/facultate exista un Kyle, pe care oricat de nesuferit si Cassanova o fi, nu-l judecati prea aspru decat daca e o cauza pierduta, decat daca nu e o Bestie, atunci merita sa il ignorati.

11 comentarii:

  1. Am vazut si eu filmul si mi-a placut foarte mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu l-am vazut, dar daca nu respecta descrierea cartii atunci nu mi se pare ok

    RăspundețiȘtergere
  3. Înseamnă cu sunt norocos, am văzut filmul și am citit cartea, fix în ordinea asta. Într-adevăr, în carte bestia e mai hidoasă decât în film dar mai interesantă și mai atractivă.
    Ce mai apare în care, dar nu în film, sunt conversațiile acelea pe un chat al monștrilor, unde se mai pot găsi, o sirenă, o broască, o fată de zăpadă și multe alte personaje pe care sigur le veți recunoaște din basmele copilăriei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu esti singurul norocos :)) . Eu am citit cartea si apoi filmul. Erau frumoase conversatiile alea , ma chiuiam sa-mi dau seama ce tot scrie broasca:))

      Ștergere
    2. ma faceti sa rad, broasca-sirena-fata de zapada? parca vorbim de basmele copilariei, chiar m-ati facut curioasa

      Ștergere
    3. e frumoasa cartea , serios, personaji principal era Bestie NY , si vorbe cu dl Anderson( doctor),sirena muta , broscoiul , Grizzly

      Ștergere
    4. eu ma gandeam la ceva horror dar incepe sa imi placa

      Ștergere
    5. nu e chiar horror e draguta rau

      Ștergere
  4. am mai aflat pareri despre carte si tot nu sunt magna cum laudae deci...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.