Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 9 septembrie 2012

De luat acasa

Am primit aceasta leapsa de la Sorin si atat eu, cat si Andra, am fost incantate de idee. Asa ca eu am luat baietii, ea fetele si am alcatuit top 10 actori & acrtite pe care i-am lua acasa.



1)Hugh Jackman
Inca de cand am vazut primul film cu X-men si pana in ziua de azi, omul asta a fost si va ramane primul pe care l-as lua acasa daca mi s-ar oferi ocazia. De dinaintea filmului l-am iubit pe Wolverine, dar nu-mi place doar rolul, ci si actorul, care e genial. Ca sa poti sa joci la fel de bine un mutant salbatic condus de instincte (X-men), un conte care a calatorit in timp aterizand in perioada moderna (Kate and Leopold) sau un magician care se joaca cu legile fizicii pentru a-si invinge rivalul (The Prestige) - si asta enumerand doar cateva filme in care l-am vazut - trebuie sa fii bun. Si el e bun... in toate sensurile ;)

2)Kit Harington
Because Game of Thrones. Ca actor, e singurul rol in care l-am vazut si nu pot sa-l judec obiectiv pentru ca l-am iubit pe Jon inca din carti. Totusi, am tinut cont si de actor cand am facut topul, pentru ca desi imi place robb mai mult ca Jon, imi place Kit mai mult decat Richard.

3)Richard Madden
Because I have an obssession. It's called Game of Thrones. De fapt, iubesc cartile, dar si serialul e bun. Si, la fel ca in cazul lui Kit/Jon, nu stiu ce parere am despre actor, dar l-as lua acasa pentru ca il joaca pe Robb.

4)David Tennant
Am terminat cu GoT si am trecut la Doctor Who. Mai precis, acest Doctor, pentru ca multumita/din cauza lui inca nu ma pot uita la ultimele sezoane pentru ca desi iubesc serialul, ma enerveaza figura noului Doctor. (I'll get over it, imi place serialul prea mult). Dar revenind la actor, o data ce vezi cele 3 sezoane cu el, e imposibil sa nu-l vrei acasa. Cu Tardis cu tot ;).

5)Patrick Dempsey
Dap, imi plac serialele. Grey's Anatomy included. Si stiu ca fanii (pardon, fanele) sunt impartite intre McDreamy si McSteamy. Eu sunt in "tabara" lui Derek pentru ca prefer genul... Dreamy :)). Oricum, imi place si actorul in sine, pe care l-am mai vazut in cateva roluri si... i-ati vazut ochii?!

6)Robert Downey Jr.
Da, stiu, e incredibil ca numele lui apare abia acum. Totusi, avand in vedere ca nu l-am vazut decat ca Iron Man (again, rusine mie), l-am lasat ceva mai la coada. Totusi, nu cred ca se putea gasi un actor mai bun decat el pentru acel rol si intentionez sa vad si Sherlock Holmes curand. Because of him.

7)Tom Cruise
Si am ajuns la monseur Ethan Hunt (pentru ca l-am descoperit in misiune imposibila). Inca n-am gasit un alt actor care sa arate atat de sexy cand fuge (Poate doar Jackman, cu conditia sa aiba gheare in acel moment). Nu stiu de ce imi place fix asta la el, dar alearga minunat.

8)Chris Hemsworth
Aka Thor si aka motivul pentru care m-am dus sa vad Snow White and The Huntsman. Omul asta arata exact ca un zeu. Enough said.

9)Daniel Radcliffe
Desi Andra a inceput cu Harry Potter si desi am crescut cu cartile astea, Daniel e mai jos in topul meu pentru ca 1. evident imi plac mai mult actorii de mai sus si 2. cand am vazut primul film, reactia mea a fost "El?! Dar nu are parul ciufulit." Dar serios vorbind, mi-a placut prima data actorul in 4, cand avea pleata si apoi s-a tuns aproape zero in 5 si mi-a trecut. Plus ca e destul de greu sa-l depasesti pe Thor, oricat de vrajitor ai fi ;)
(Si, daca ma gandesc, am avut si eu un actor din HP destul de sus in top - Tennant a jucat in 4 si faptul ca i-a iesit perfect rolul l-a ridicat si mai mult in ochii mei - nu ca avea nevoie.)

10)Peter Facinelli
Cand am vazut prima data filmul Twilight, abia terminasem cartea. Cand l-am vazut prima data pe Sclipici-Pattinson, am avut un mai intens moment de "face palm". Dupa ce petreci un roman intreg citind despre un zeu grec cu par castaniu-roscat care arata ca un diamant in soare si-l primesti pe Sclipici-aparent-drogat-dat-cu-ruj, e greu sa nu fi dezamagita, parerea mea. Dar cand ajunge Bella la spital si apare Carlisle, pur si simplu incepe sa merite sa te uiti la film. Ca sa nu mai zic de lungul lui speech din Eclipsa, cand am descoperit exact ce voce superba, calda, catifelata are. Nu stiu pentru ce se uita altii la saga Twilight, eu ma uit pentru Facinelli.

Bonus: Adam Sandler
Dap, de la mine primiti un bonus. Cat timp am asteptat sa-si faca Andra topul, am tot lucrat si eu la al meu si m-am ofticat ca nu i-am putut gasi un loc in top 10 lui Sandler. Toti cei de mai sus mi se par in primul rand aratosi, dar pe Sandler l-as lua acasa pentru ca e amuzant. Nu pot sa zic ca i-am vazut toate filmele sau ca sunt fana, dar cand mi se cere sa numesc o comedie, primele la care ma gandesc sunt cu el. Si cored ca o doza de umor la casa omului e extrem de necesara.





1)Emma Watson
Presupun ca o stiti pe Em din Harry Potter iar ea este my #1 pentru ca practice am crescut cu ea din clasa a 4-a. De fapt cred ca pana acum cativa ani era modelul meu in viata, ca deh eram si eu copil mic si zapacit, dar una peste alta, Hermione Granger ramane personajul meu preferat si motivul pentru care Emma este actrita care nu va fi detronata prea curand din acest top.

2)Tia Carrere
Va amintiti “Vantorii de Comori”? Un serial pe cinste si singurul care mi-a tinut compania intr-o vacanta de vara in care desenele animate erau in ungureste. Vai cat m-am mai distrat urmarind-o pe Tia in rolul din serial. Cum sa nu iubesti persoana care iti da de lucru in zilele plictisitoare de vara?

3)Tamara Buciuceanu
Ani de liceu cu note mici la matematica...Ei bine eu la liceu nu am facut matematica, dar in generala aveam un profesor la fel de genial ca Doamna Isoscel, ce mai vremuri…

4)Komatsu Ayaka
Okey, probabil ca nu totti o stiu pe Ayaka (asta daca nu va uitati la drame japoneze) ei bine, ea este singura actrita nipona care mi-a intrat la sufletel datorita rolului pe care l-a avut in Sailor Moon si asta pentru ca a fost singura care s-a apropiat de personajul pe care l-a interpretat pastrandu-l asa cum e. Sailor Venus team for ever :D

5)Victoria Ruffo
Okey, nu sunt o telenovelista, nici macar nu ma uit, dar asta nu o impiedica pe sora mea sa nu se uite la filmul de la ora 22:30 si restul de la ceclelalte ore si cum stau cu ea in camera, din echipa de actori Televisa, Victoria Ruffo este geniala si are roluri pe masura, pacat insa ca in ultimul film a fost ucisa.

6)Salma Hayek
Trebuie sa recunosc ca nu am vazut prea multe ecranizari cu Salma, dar asta nu inseamna ca nu imi place ea ca femeie si cum arata (mi se pare ca e o zeita in unele poze)

7)Phoebe Tonkin
De la sirena cea cuminte la vrajitoarea sexy si rea e un pas mare, iar Pheobe s-a descurcat bine in ambele situatii. Domnisoara Tonkin are stil si e o actrita pe cinste.

8)Kajol
Da bine, m-ati prins, pe langa faptul ca sunt o fana anime, ma uit si la filemele indiene, iar dinte toate eu pur si simplu o ador pe Kajol, mai ales cand se poarta ca un copil si calca pe toata lumea pe coada, am ales-o pentru ca este nostima si stie sa ma faca sa rad sau sa plang, depinde de situatie.

9)Maite Perroni
Nu m-am uitat la RBD si nici nu am ascultat, ci cand eram inliceu m-am uitat cu mama la o telenovela in care a jucat si mi-a placut de ea. Cum ii spunea? Nu-mi amintesc, dar stiu ca o chema Marichuy, plus ca imi placea cum ii statea pe langa Wiliam Levy

10)Nina Dobrev
Da probabil ca o sa mi-o iau pe coaja ca am pus-o pe Nina pe ultimul loc, dar gusturile nu se discuta. Nu am pus-o deloc pentru ca e o actrita buna, ci pentru ca imi place stilul sau de vestimentatie & stuff. Da bine si pentru ca o admir pentru dublul rol din serial, dar atat si nimic mai mult.



Cum vi se par alegerile & motivatiile noastre?

7 comentarii:

  1. ohoo e superb topul acesta ! Am si preferati dintre nominalizati :D
    Komatsu Ayaka .Sunt fascinata de tot ce inseamna cultura japoneza si coreana asa ca ma uit la dramele lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. DAVID TENNANT. WIN.
    Ah. Mda, e si Doctorul ,eu preferat, dar si Matt e bun. Serios. O sa-ti placa si de el. :)
    Si cum sa nu-l iubesti pe RDJ? <3 Sau era Tony Stark? Nici el nu cred ca mai stie. :))
    Imi plac majoritatea actorilor pe care i-ati ales, as scrie un roman intreg daca i-as lua pe fiecare in parte. :')
    Anyhoo,geniala leapsa. ^^

    RăspundețiȘtergere
  3. Credeam ca doar mie imi place David :)). Stiu ca si Matt e bun, am auzit de pe la alti colegi care sunt fani, asa ca o sa ma uit mai departe. Mai ales ca vreau sa vad povestea dintre Doc si River :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie imi place adam sandler este un super actor

    RăspundețiȘtergere
  5. ahhh,ce actori,toti unul si unul:x
    i-as alege pe:tom cruise:x,hugh jackman,maite,victoria ruffo si nina dobrev,aaa si peter fascinelli:X

    RăspundețiȘtergere
  6. imiii am vazut misiune imposibila de curand ce bine mai joaca tom cruiseee

    RăspundețiȘtergere
  7. imi place topul vostru, insa eu as face un top 100 actori preferati fiindca un top 10 nu mi-ar ajunge:D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.