Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 28 august 2012

Precomanda Fantomele din Alta Lume (Tara Duncan #7)

Pentru a precomanda , volumul 7 din seria Tara Duncan, scrisa de Sophie Audoin Mamikonian, click aici.


Descriere:
"Tara Duncan, Moştenitoarea Omois-ului (cel mai mare imperiu uman de pe planeta AltăLume), pregăteşte o poţiune cu ajutorul căreia vrea să-l readucă printre cei vii pe tatăl ei, acum fantomă în CealaltăLume, unde a ajuns după ce a fost ucis de Magister, conducătorul sangravilor.
În acelaşi timp, Cal încearcă să prepare aceeaşi poţiune, ca s-o readucă în lumea lui pe Eleanora, tânără Hoaţă Patentată de care este îndrăgostit lulea. Cele două poţiuni intră în rezonanţă, deschizând un portal către CealaltăLume. Sute de fantome invadează planeta altmundanilor, grăbite să găsească fiecare un trup în care să se reîncarneze. Persoanele care nu pot fi posedate sunt ucise. În doar câteva ore, Împărăteasa, miniştrii, toţi ceilalţi reprezentanţi ai puterii sunt luaţi în stăpânire de fantome, care ajung astfel să domine AltăLumea.
Singura care reuşeşte să se salveze este Tara. Iubitul ei, Robin, moare sub ochii săi, ucis de-o fantomă. Profund îndurerată, tânăra este ascunsă de căpetenia Gărzilor în Castelul Viu din Lancovit, unde soseşte şi prietenul ei Cal, care încearcă s-o îmbărbăteze: Tara nu are dreptul să se lase pradă tristeţii, doar este Moştenitoarea Imperiului Omois…
Fără ea, fără puterea magiei sale, Rezistenţa nu are nicio şansă de izbândă. Pentru că, în secret, rebeli curajoşi – elfi, pitici, vampyri, oameni – pun la cale lupta împotriva invadatoarelor.
În timp ce este căutată în întreg imperiul, iar pe capul ei se pune o recompensă apreciabilă, Tara descoperă – răsfoind Cartea Întunecatelor Secrete – că există o singură modalitate de a distruge fantomele.
Oare va reuşi Tara să salveze AltăLumea şi să găsească în ea puterea de a reveni la viaţă? Sau se va lăsa pradă morţii, din dorinţa de a-l reîntâlni pe Robin?"

5 comentarii:

  1. pare o serie interesanta dar nu am citit nimic din ea

    RăspundețiȘtergere
  2. pare o serie interesanta,dar pe mine nu ma atrag chestii de acest gen:-??

    RăspundețiȘtergere
  3. am citit ca e un soi de harry potter la feminin si frantuzesc pe deasupra :) cred ca mi-ar place s-o citesc

    RăspundețiȘtergere
  4. daca seamana cu harry potter mi-ar placea, dar deocamdata nu se afla pe lista prioritatilor mele

    RăspundețiȘtergere
  5. eu am luat seria s-o fac cadou de sarbatori nepoatei mele :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.