Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 27 august 2012

Book Lovers Challenge #27

Spune-ne cum ți s-a părut experiența ”Book Lovers Challenge” , apoi lansează o provocare asemănătoare celor din ea și dă-o mai departe la 5 bloguri. Anunță-i printr-un comentariu.


Faptul ca am putut avea ocazia sa aberez despre lucrurile care imi plac in 27 de pasi, a fost genial. Vreau sa spun, priviti cate lucruri noi am aflat eu despre colega mea: spre deosebire de mine, inca mai are cartea cu Regele Leu si nu pot spune acelasi lucru despre mine si carticia mea cu Sailor Moon, care Dumnezeu stie pe unde o zace sau daca o mai exista.
Un alt motiv pentru care vreau ca aceasta provocare sa fie o traditie a blogului, este faptul ca asa stiti cu cine lucrati si care sunt motivele pentru care am ales sa ne placa sa citim si sa scriem, nu e grozav?
Si priviti cate detalii am aflat despre cititorii nostri in comentarii si cate avem in comun. Haideti, ziceti voi ca bloggeritele de la Walking on Letters nu au idei bune. Fetele va multumim si abia astept sa vad ce surprize mai aveti pentru noi.



Siiiiii s-a terminat :(
Din ce-am vazut pe cateva din celelalte bloguri inscrise pe care le urmaresc, noi doua chiar am "alergat" si am postat cate o provocare pe zi, dar mie mi s-a parut dragut sa fie 27 de provocari in 27 de zile...
Si a fost genial! Am putut sa scriu despre o gramada de chestii placute, a trebuit sa fac unele lucruri pe care nu le-as fi facut niciodata altfel (cum ar fi ultimele doua provocari: cea cu muzica asociata cartilor si cea cu modificarea copertei) si m-am distrat zilnic citind comentariile voastre.
Cat despre partea a doua a acestei provocari, vom lucra si noi la crearea unui Challenge si imediat ce va fi gata, voi veti fi primii care veti afla. Totusi, nu promitem nimic legat de cand o sa-l lansam, dar promitem ca vom incerca sa-l facem in asa fel incat sa va placa.

Voua, cititorilor blogului, cum vi s-a parut BLC-ul?

7 comentarii:

  1. a fost o provocare foarte interesanta...si mi-a placut sa citesc raspunsurile voastre...abia astept sa vad ce creati si voi;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Deși inițial am vrut să particip, am realizat că nu voi avea timpul necesar completării tuturor cerințelor; așa, odată cu voi, prin comentarii mi-am realizat și eu propriul BLC.

    O fo forte fain!

    RăspundețiȘtergere
  3. intr-adevar a fost foarte draguta ideea cu 27 de provocari in 27 de zile

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost minunat sa va citesc raspunsrile in 27 de minute (nu stiu exact cat a durat, dar am zis si eu sa se potriveasca). In concluzie, da mi-a placut muuult,muult, muuult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place raspunsul tau cu 27 de minute @larisa oana si ca sa vin in completare mi-au trebuit 27 de secunde ca sa analizez raspunsurile :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-a placut aceasta idee, ai dedicat luna august acestei,,competitii"

    RăspundețiȘtergere
  7. o competitie foarte reusita as adauga

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.