Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 24 august 2012

Book Lovers Challenge #24

Ai şansa incredibilă de a te cupla cu un personaj la alegere, care ţi-a dat bătăi de...inimă :). Cu cine creză că te-ai potrivi şi aţi face o pereche reuşită, şi de ce?

De obicei, cand citesc o carte ce prezinta (si) o poveste de iubire, imi place personajul masculin. Dupa ce termin cartea, daca imi ramane in minte, imi dau seama ca mie personal nu mi-ar placea sa "ma cuplez" cu el, dar mi-a placut cat timp citeam pentru ca ma puneam in pielea personajului feminin.

Asadar, sa ma gandesc la un personaj care chiar sa-mi placa mie a fost o provocare si pana la urma m-am oprit la Clay, varcolacul aproape salbatic din Luna plina de Kelley Armstrong. De el mi-a placut din prima clipa, desi eroina - care e si narator - il uraste. E superb (dar in cartile de azi, cine nu e?), e puternic, e loial, e capabil de orice pentru persoana iubita (eu iau faptul ca a transformat-o ca pe un gest lipist de orice urma de egoism: risca s-o piarda mai repede decat ar fi trebuit si se punea rau cu liderul haitei, pe care il diviniza), dar si pentru cei la care tine, pentru "familia lui. Are instincte care le depasesc chiar pe ale "fratilor" lui si o personalitate puternica, plus acea aroganta si acel egoism de care da dovada, iar abilitatea de a sfasia literalmente pe oricine ar incerca sa-i faca rau Elenei il face... The Guy. Nu stiu daca am face o pereche reusita, insa stiu ca nu te poti plictisi langa un asemenea om si asta e perfect :).

11 comentarii:

  1. Inca nu am apucat sa fac rost de carte , desi m-a impresionat inca de cand am auzit de ea .

    RăspundețiȘtergere
  2. Cunosc personajele dar nu și cartea, deoarece eu îs ciudatu' ăla care a citit volumul al doilea și nu l-a citit pe primul :)) Dar o să mă considerați și mai ciudat când vă spun că primul volum îl am acasă în timp ce al doilea l-am împrumutat de la bibliotecă!
    Interesantă alegere, Ghanda!
    Eu aș alege-o (în momentul ăsta, că poate mâine mă trezesc cu o altă idee) pe Hermione Granger (din HP, pentru profani). Cred că noi doi am fi în stare să ne mutăm literalmente într-o bibliotecă :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Este o alegere foarte inspirata, dar trebuie sa fii cu ochii pe Ron daca o vrei Pe Hermione

      Ștergere
  3. Nu stiu daca m-as potrivi ,insa k-am adorat pe Shane din Vampirii din Morganville<3.
    Si alegerea ta m-a atras,desi parca putin prea salbatic pentru gustul meu:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Rhett Butler :) ador sarmul sau clasic

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca mi-ar placea sa treiesc alaturi de Gerry din P.S Te iubesc :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici gerry nu e de lasat ai dreptate :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Rhett Butler cu siguranta, am devorat Pe aripile vantului, cred ca am tinut post fara mancare si apa cand am citit aceste 2 volume! este incredibil! un roman pe care il recomand cu placere!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.