Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 21 august 2012

Book Lovers Challenge #21

Povestește despre altă pasiune a ta, în afara cititului.


Cititul este mai mult decat o pasiune, este parte din mine, dar ca sa poti citi, trebuie sa fie ceva scris, asa ca am incercat sa imi dezvolt “abilitatile” de a scrie. Nu sunt un geniu al condeiului, nu sunt nici macar priceputa, dar imi place. Imi place sa scriu pentru ca acolo pot fi asa cum imi place mie: pot fi un vanator in jungla africana, pot fi o printesa la un bal, pot fi ucenicul lui Sherlock Holmes, pot fi oricine.
Cititul iti dezvolta imaginatia, dar scrisul ii da viata. Spre exemplu nu sunt buna la desen incat sa pot sa redau un portret, dar pot sa scriu despre acel portret. Sa vi-l descriu, sa vi-l arat asa cum vreau eu, lansau-va si pe voi sa il vizualizati. Atunci cand cineva scrie, nu scrie singur, ci alaturi de cititorii sai, iar lucrul in echipa nu este doar extrem de util, ci si super relaxant, pentru ca asa aflii si alte puncte de vedere.



Pe langa citit si scris despe carti, imi face placere sa fac poze. Nu am pretentia ca as fi vreun fotograf priceput, nici ca pozele mee ar fi artistice, ci pur si simplu imi place sa fac poze.
Inca de cand mi l-am cumparat pe piticot din poza (care a implinit vara asta 5 ani si 10.000 de poze) mi-a placut sa folografiez in special peisaje, dar si animale (oameni mai rar, nu mi se pare ca-mi ies deloc).

Nu plec din oras fara el si asa m-am ales cu niste poze deosebite. Va arat mai jos cateva de care sunt extrem de mandra, apasati pe ele pentru a mari imaginea. (In ultima poza e luna, a iesit ca un mic soare pentru ca am marit timpul de expunere).

   

   

9 comentarii:

  1. sunt foarte frumoase fotografiile ! Mie imi place sa fac clipuri dupa poezii, texte dar din pacate nu mai am timp suficient.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceea ce a scris Andruska mi se potriveste si mie . Doar ca eu am prea multa imaginatie si nu prea am rambare sa-mi duc ideea pana la capat .
    Era o replica cam asa : Gandurile zboara , iar cuvintele merg pe jos . Asta este toata drama scrisului ... " nu stiu cine a zis-o , dar mi-a ramas in minte :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam citatul acesta dar ai dreptate iti ramane in minte

      Ștergere
  3. Apreciez plăcerea Andrei, de a scrie căci știu cum e să îți placă să scrii, dar nu pot să nu remarc ce poze cu simț artistic, realizează Ghanda.

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie imi place foarte mult sa fac poze

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. si mie desi nu am mai facut-o de mult nu prea mai am timp si de asa ceva

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.