Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 16 august 2012

Book Lovers Challenge #16

Hai să vedem cum stai cu team-urile. Intră aici și copiază bannerele care reflectă din ce echipe faci parte la cărțile pe care le-ai citit.

Va avertizez din start ca s-ar putea ca raspunsul meu la aceasta provocare sa lase de dorit pentru ca in ultimul timp n-am mai citit fantasy (si in afara de Spulbera-ma, nici nu m-a atras ceva din ce n-am citit). Asa ca acestea sunt putinele mele team-uri:

Darkest Powers by Kelley Armstrong     The Hunger Games by Suzanne Collins     The Vampire Diaries by L.J. Smith     Twilight by Stephenie Meyer


V-am zis ca n-o sa fie mare lucru!

15 comentarii:

  1. Doar patru ? Banuiesc ca nu aveau destule bannere ca sa include si ce citesti , ha ? :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că Stephany are dreptate, niște bannere cu Cântec de gheață și Foc ori cu niște SF-uri te-ar fi încântat mai mult, așa e, Ghanda?

    RăspundețiȘtergere
  3. Puteti sa intrati si voi sa vedeti ce bannere mai sunt pe-acolo, dar Stephany are dreptate, pur si simplu nu aveau ce citesc eu.

    Dar oricum, ar fi fost cam greu sa aiba pentru ca in cadrul cartilor pe care le citesc nu prea exista triunghiuri amoroase. Spre exemplu, pentru Divergent sau Fior nu se puteau face bannere, pentru ca exista un singur tip, eroina nu oscileaza intre doi.

    Si daca ar fi avut bannere cu seria CdGsF, le-ar fi trebuit o pagina de net separata ca sa cuprinda toate personajele :)). (Si atunci as fi umplut si eu postarea cu o lista nesfarsita de bannere.)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu stau chiar m-ai,, prost " ;)) am gasit doar pentru Twiling si Jocurile Foamei

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ghanda: ai dreptate, nu era mare lucru pe acolo. Pentru niște bannere din CdGsF chiar trebuia o pagină specială, dar ar fi fost o munca enormă pentru așa ceva.
    @ Elena G: Twilight și Jocurile Foamei și la mine, cu precizarea că am citit doar primul volum. În schimb, puteau să facă după cealaltă carte a scriitoarei S. Meyer, Gazda (the host) că acolo era un triunghi amoros, un triunghi aproape pătrat, ca să fiu mai exact :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Daaaa! Mie mi se parea ca marele absent era Luna Plina a lui K. Armstrong, dar chiar ar fi trebuit sa existe bannere cu Gazda! (I'm team Ian fara discutii. Jared ma enerva rau.)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Sorin - Primul volum din Jocurile Foamei mi s-a parut cel mai frumos. Celelalte 2 volume mi s-au parut slabute.Nu ai pierdut nimic ca nu ai lecturat toata trilogia.

    RăspundețiȘtergere
  8. De acord cu voi ! Mai ales pentru Gaza . Si pe mine ma enerva Jared . Chiar nu stiam de ce Melanie il placea . E un acru si un artagos . Oricum , pana la urma Wanda ramane cu ian , ceea ce m-a bucurat :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Team Damon<3
    Team Dereck <3
    Team Clay<3
    Ar fi mai multee:))

    RăspundețiȘtergere
  10. intr-adevar ar fi multe multe echipe la numarul de carti citite

    RăspundețiȘtergere
  11. Ador cum arata aia cu team Damon chiar daca sunt team Stefan;))
    De ce nu ai pus si team Adam sau team Warner? Ai zis ca ai citit Spulbera-ma.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu, doar am zis ca as vrea sa citesc Spulbera-ma, dar din pacate inca n-am reusit s-o cumpar. Totusi, pana la sfarsitul anului, intr-un fel sau altul o s-o am in biblioteca >:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Spar la achizitii atunci @ghanda sa reusesti s-o adaugi in biblioteca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja am facut rost de ea, multumita libris.ro. I-am publicat recenzia aici -> [link]

      Ștergere
  14. team edward in rest.... niciun alt team

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.