Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 30 mai 2012

Rezerva Mostenirea (Mostenirea #4)

Am publicat zilele trecute recenzia primelor 3 volume ale seriei Mostenirea de Christopher Paolini si va spuneam ca singurul meu regret este ca trebuie sa mai astept pana cand voi putea citit ultimul volum.

Ei bine, cei de la RAO au o veste buna atat pentru mine, cat si pentru toti ceilalti care asteapta cu nerabdare sa afle deznodamantul aventurilor lui Eragon si ale Saphirei: ultimul volum al seriei va aparea in librarii pe 25 iunie 2012.

In plus, pentru cei care vor fi in Bucuresti intre 30 mai si 3 iunie si pot trece pe la Romexpo, in cadrul targului Bookfest se pot face rezervari pentru aceasa carte. Rezervarile beneficiaza de o reducere de 25% reducere).

Asadar, ne vedem la Bookfest, pentru ca eu sigur voi fi acolo!

6 comentarii:

  1. Aceasta este una dintre seriile de care tot zic ca ma apuc sa le citesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am citit nimic din serie..poate fiindca am zis ca am totusi o varsta la care nu mai indragesc genul asta de povesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. ps...acum este o promotie la real cu 25 % reducere la serie...pentru cine e interesat

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am citit nicio carte din serie si nici nu ma prea tenteaza! Nici copertile nu sunt atat de epice pe cat ar fi trebuit pentru o asemenea serie care "rivalizeaza" cu Harry Potter!

    RăspundețiȘtergere
  5. trilogia Eragon e cea mai super carte publicata vreodata…niciodata nu am fost mai captivata de o carte cum am fost de asta….Brisingr are cam 800 de pagin…am citit-o in 2 zile jumatate…. E atat de super realizata cartea incat te lasa cu gura deschisa….Super….de abia astept sa apara 4…

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.