Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 3 martie 2012

The Karate Kid

Este sambata seara si odata pe luna eu si draga mea verisoara avem traditia de a ne uita la un film. Am vazut cam tot ce se putea vedea, insa multumita Juliei care in ultimele zile tot vorbea despre HBO in sus si in jos, mi-am amintit ca nu de mult am vazut un film care pur si simplu ma captivat si nu doar pentru ca joaca Jackie Chan in el sau Jaden Smith ci si pentru ca aduce in profil nu stilul japonez de lupta, ci kung fu-ul.

Asa ca daca pana acum am asociat numele de Karate Kid cu Daniel si Myoga sau cei trei ninja nazdravani, Rocky, Colt si Tum Tum, din anul 2010 invatacelul este Dre Parker, iar maestrul Domnul Han.
Ce sa va spun despre film ca sa nu para prea comercial?. Micutul Dre se muta din America in China impreuna cu mama sa, deoarece aceasta avea un nou job. Cu o noua viata, o noua cultura, o noua limba, noi prieteni care ii sunt mai mult sau mai putin adevarati, Dre incepe noua viata cu stangul. Ceeace a pornit de la o incaierare de la locul de joaca, devine o lupta corp la corp in arena de kung-fu si asta nu e tot, caci se pare ca fata pe care o place il evita din motive necunoscute lui. Antrenandu-se sa devina un bun luptator si un locuitor al Chinei, Dre trebuie sa se maturizeze mai repede si in acelasi timp sa se disciplineze.
Eu am ramas placut impresionata prima data cand am vazut acest film (care a fost acum doua luni) si asa voi ramane si in seara aceasta, pentru ca numai prin perseverenta si cu multa munca poti reusi si sa te afirmi in viata.

Acesta este trailerul care sper ca va va determina sa va uitati la el. Eu de cum l-am vazut prima data mi-am zis "Este un must see"

3 comentarii:

  1. Pare dragut. Si pe acesta o sa il caut dar nu in seara asta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut filmul si chiar mi-a placut . Adica karate si un copil cat se poate de special ... combinatia perfecta .:D

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am vazut filmul si mi-a placut!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.