Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 22 septembrie 2011

Anunt IMPORTANT!

Buna tuturor, as vrea sa va anunt ca desi nick-ul este acum A. B. Holy, eu sunt aceeasi bloggerita cu care v-ati obisnuit: Andruska
De asemenea as vrea sa va mai spun ca multumita lui Laurentiu o sa incercam sa imbunatatim blogul pe parcurs. Deci ar trebui sa-i uram si lui bun venit in echipa noastra ca designer.
Ah da si sa nu uit, am o veste destul de trista. Intr-o saptamana voi incepe facultatea si nu voi mai fi chiar atat de activa pe blog, caci acolo nu am sa am laptop/calculator/acces la Internet, insa voi incerca sa intru si sa postez cel putin o data pe saptamana de pe unde voi prinde, deci nu va abandonez cu totul, iar noutatile vor fi postate atunci cand trebuie. Deci continuati sa ramaneti activi, caci in curand voi organiza un nou concurs cu ajutorul Editurii Nemira, care va fi cu totul diferit de cele de pana acum, asa ca fiti pe faza.

2 comentarii:

  1. O sa-mi fie dor de tine maii:(.Oricum,multa bafta la facultate>:D<!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu sa imi schimb numele de blogger dar sunt intr-o MAAARE pana de inspiratie! :(

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.