Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 11 august 2011

Concurs Libris

Nu stiu daca ati observat, insa blogul are un nou parteneriat si anume cu libraria online libris.ro.

Asadar voi organiza un concurs nou, destul de simplu, in care premiul va fi o carte la alegere, in valoare de 40 de lei oferita de libraria online Libris. Pentru a putea sa participati la acest concurs, dati reply la aceasta postare, unde veti specifica numele vostru complet (Nume si Prenume), numele cu care urmariti blogul si prin ce il urmariti (blogger, facebook, toate blogurile, etc.), iar daca nu il urmariti pana acum, puteti sa o faceti, si argumentati care este cartea/seria de carti preferata din toate cele pe care le-ati citit pana in prezent. Cea mai interesata argumentare, va castiga.

Concursul se desfasoara in perioada 11 august 2011 si 21 august 2011, castigatorul anuntandu-l pe 21 august dupa ora 20.

Lasat-va imaginatia sa zboare si scrieti cu inima. Bafta tuturor!

18 comentarii:

  1. Andreea Bianca Şerban -nume cu care te urmaresc si pe fb
    Andreea prin GFC
    Tot stand si gandindu-ma ce carte prefer ,am ales intr-un final Gazda de SM .De ce ea ? O sa va spun imediat.Am citit aceasta carte cu cateva luni in urma,curioasa sa vad ce a putut sa scrie SM in afara de celebra serie Amurg .Prima data pot spune ca am subapreciat-o ,pana ce am ajuns sa nu ma mai pot oprii din citit,pana ce nu am terminat-o.Si chiar nu mint,cand spun ca put si simplu am plans la unele lucruri .
    M-a impresionat tare mult cum Wanderer a uitat de toate lucrurile rele,pe care i le-au facut oamenii si i-a ajutat tare mult .
    Totusi cel mai mult m-a bucurat faptul ca dupa atatea lacrimi ,am zambit la final ,cand toti au ajuns la viata care au vrut-o .Melanie si Wanderer ,traind amandoua ,alaturi de barbatii pe care le iubeau.Nu vreau sa dau mai multe detalii ,ca sa nu stric surpriza altora.Oricum eu vi-o recomand din tot sufletul.Va poarta intr-olume,care va va emotiona de la primele randuri <3 .

    RăspundețiȘtergere
  2. 1.Ploscaru Georgiana
    2.Shit of Life ;X prin GFC
    3.Geo Sknte pe Facebook
    Cartea pe care o aleg,Balul Fetelor Moarte - De Rachel Caine
    Link : http://www.libris.ro/literatura-universala/vampirii-din-morganville-2-balul-fetelor-moarte---LED973-102-300-7--c7509--p366357.html
    4.Cartea mea preferata....cartea mea preferata..sau hai sa zicem , seria mea preferata!
    Seria mea preferata este Instrumente Mortale!
    Va intrebati de ce ? Ei bine,Instrumente Mortale a fost cu adevarat diferita fata de restul seriilor urban fantasy pe care le-am citit pana acum!
    M-am putut confrunta cu alte creaturi,cu tot felul de demoni , raveneri , cu vrajitori,vampiri,varcolaci,cu personaje negative si pozitive si cu o groaza de alte chestii!Cum ar fi , folosirea unei stele,sau runele necesare unui vanator de umbre!
    Mi-a placut ca a fost diferita prin simplul fapt ca ..."asta nu o sa fie o poveste de dragoste asa cum ar trebui sa fie",dar nu s-a bazat neaparat pe asta!Ci pe lupta impotriva lui Valentine!
    Ma refer la faptul ca Jace si Clary se dovedesc a fi frati,la faptul ca Alec e indragostit de Jace,ceea ce ...este diferit,pentru ca eu nu am avut ocazia sa citesc o carte ca asta pana la Instrumente Mortale!
    Prima carte mi-a placut cum a inceput!Toate pareau ok , pana cand Simon si Clary au mers in Pandemonium!Unde Clary l-a vazut pe Jace ,Alec si Issabelle cum il omorau pe acel demon!Momentul cand a descoperit ca are vederea,doar ca ea nu stia asta defapt!
    Iar apoi,cum Jace s-a intors,cand mama sa a disparut,cum a ajuns la Institut si cum a aflat si celelalte lucruri despre lumea cu adevarat "reala". Insa a trebuit sa se confrunte cu destule!A trebuit sa ...aleaga cumva intre Simon si Jace,ceea ce mi-a placut,intr-un fel!Cand era cu Jace parea sa uite de Simon,insa imediat dupa plecarea lui o napadeau regretele!Asta a fost ok!Dar in ce carte nu gasesti asa ceva?
    Dar cum spuneam , a mai fost si faptul ca Alec e gay si ca e indragostit de Jace!Ei bine,cu asta trebuit sa se confrunte Clary.Asta a fost ceva nou pentru mine,si interesant!Mi-a placut sa urmaresc evolutia lui Alec,a lui Izzy , alaturi de Jace si de Clary dar si a celorlalte personaje.Simon ...care a trecut si el saracul prin multe!Nu in fiecare zi te transformi in sobolan,ce e drept!Sau aparitia lui Magnus...magnificul vrajitor cu care Alec o sa aiba o relatie in volumul doi....de pe acolo incepe!
    Mi-a placut mult cum a evoluat si Luke,varcolacul!Cum am avut ocazia sa-l cunosc si sa resimt socul lui Clary cand a aflat cu adevarat ce era!Sau cand a aflat ca mama sa era si ea un vanator de umbre deasemenea!
    Ce mi-a placut mai mult,a fost momentul in care au zburat cu motocicleta care mergea cu energie demonica!Ei bine,asta a fost ceva cu adevarat interesant si ingenios!Cassandra a stiut ce face cand a scris seria!Si mai interesant a fost momentul ,sau socul pe care l-a avut Jace cand a descoperit ca tatal sau era celebrul VAlentine,si ca,Clary era sora sa!
    Iar lucrurile s-au schimbat in cel de-al doilea volum!In Orasul de Cenusa!
    Ei bine,situatia s-a rasturnat putin cam tragic!
    M-a durut foarte tare cand mama lui Alec si a lui Izzy l-a dat afara pe Jace doar pentru ca ei credeau,ca el lucra in secret cu Valentine!Am resimtit socul personajului,durerea!Chiar mi-a venit sa plang.
    Stilul Cassandrei Clare are un impact puternic asupra mea ,ca cititor!Ceea ce e bine,deoarece nu la multi autori am patit asta!Nu ti se intampla mereu sa te contopesti cu povestea,ceea ce dovedeste,din nou,ca aceasta serie este una foarte buna!
    Revenind la ceea ce m-a impresionat si la argumentele mele , mi-a placut mult cand au fost la Curtea Elfilor.A fost ceva ....ciudat!Faptul ca puteau sa iasa de acolo doar facand ceea ce doreau cel mai mult,aici referindu-ma la Jace si Clary,care au fost nevoiti sa se sarute!Dar este incredibil cum autoarea a reusit sa mentina si aici caracterul personajelor,nu ca in alte carti , in care dupa cateva capitole ,totul e ok!
    Aici s-a resimtit puternic ceea ce Jace si Clary simt unul pentru altul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Al doilea lucru cu impact puternic a fost cand Jace a fost inchis in Orasul Oaselor!Descrierea din "intunericul " celulei lui Jace m-a paralizat pe moment!Dar m-a paralizat si mai mult raceala unui tata fata de fiul sau!Si da , ma refer la Valentine aici si la micul plan al Inchizitoarei de a-l da pe Jace in schimbul sabiei pe care Valentine o furase cand ii omorase pe Fratii Tacuti!
    Ceea ce este mai curios , este faptul ca Jace pare sa-l iubeasca pe Valentine!Desigur,ce fiu nu si-ar iubi tatal,in pofida faptului ca Valentine il invatase sa fie asa ca el , rece...
    Ei bine,Jace nu prea putea sa fie asa..
    O alta dovada a faptului ca personajele au caractere bine conturate si extrem de puternice!
    Cassandra este o autoare care stie ce vrea si a demonstrat asta !
    Ce a mai fost interesant,a fost momentul transformarii lui Simon,si apoi batalia de pe vasul lui Valentine!Ei bine,aici "inima " de piatra a Inchizitoarei s-a spart!Sau cel putin asa mi s-a parut mie!
    A fost o batalie cu multe detalii , iar daca vreti sa o savurati va trebui sa cititi primele doua volume....a fost exceptionala!
    Cum spuneam,in carte s-au imbinat multe elemente si au avut loc multe rasturnari de situatie!Personal,de abia astept continuarea acestei serii,care este fantastica!Este o serie ca niciuna pana acum!Si chestia este ca nu sunt o suta de pagini de descriere si doua randuri de dialog,ceea ce este ok,pentru ca prea multa descriere ,cateodata,poate deveni enervanta!
    Mi-au placut mult cartile,sunt interesante si au o baza puternica,diferita!Chiar diferita din punctul meu de vedere,din cauza faptului celor insirate mai sus..din cauza faptului ca Jace si Clary sunt frati si din cauza faptului ca au un tata rece si neindurator ..si din cauza celorlalte lucruri pe care am incercat cat,de cat , sa le cuprind.
    Ei bine,sper ca nu v-am aburit prea mult,insa mi-am dat o parere cat se poate de sincera despre seria mea preferata si despre lucrurile care mi-au placut din ea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Balaban Ramona-Alexandra
    Ramona Alexis-pe facebook si pe GFC
    Cartea dorita: Jurnalele Vampirilor 6-Suflete Umbra
    Seria mea preferata este cu siguranta Jurnalele Vampirilor de L.J Smith. Din toate cartile pe care le-am citit, putine au fost cele care mi-au placut cu adevarat. Cartile din seria J.V. au fost printre ele. Ce mi-a placut la aceasta serie a fost povestea in sine, plina de actiune, suspans, mister dar si modul de a scrie al autoarei, usor detasat, care iti pune imaginatia la incercare de fiecare data.
    De asemenea mi-a placut sa urmaresc evolutia personajelor, e interesant sa fii martor la schimbarea lor. Elena, dintr-o fata superficiala, devine mai profunda, isi pretuieste prietenii mai mult. Damon se schimba considerabil, devine mai bun pe parcurs si invata sa-i aprecieze pe oamenii pe care, nu cu mult timp in urma, ii considera doar o sursa de hrana. Lupta constanta a lui Stefan cu Damon pentru Elena este extrem de incitanta, fiind foarte greu de ales unul din cei doi frati.
    Devotamentul lui Bonnie si Meredith, loialitatea lui Matt si prietenia multora contribuie la dezvoltarea celor trei(Elena, Stefan si Damon) ajutandu-i sa invinga toate obstacolele ce apar in calea lor. Pe parcursul acestei serii am avut parte de multe schimbari si multe intamplari, dar alaturi de aceste carti am ras si am plans(omg, ce-am mai plans, mai ales la sfarsitul volumului Furia) dar inca ramane seria mea preferata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Raluca Tudoras
    GFC - raluca.ralu
    Carte: “Despartirile noastre” de David Foenkinos
    Am terminat-o saptamana trecuta de citit ; initial mi s-a parut o carte usurica de genul celor pe care le citesti in metrou in drum spre serviciu sau spre casa, dar am descoperit ca e mai mult de atat, am avut momente cand am ajuns acasa si am continuat lectura, mai ales inspre finalul cartii, si am recitit anumite pasaje care m-au impresionat. Cred ca cel mai mult mi-a placut ca nu e genul de poveste siropoasa ci se muleaza pe realitatea zilelor noastre. E vorba de o poveste de iubire cu probleme, certuri, despartiri, dar care are un final relativ fericit. Concluzia cartii este ca intradevar se poate iubi pe viata si pe moarte chiar si cand nu suntem impreuna cu cel iubit si ca dragostea adevarata nu inseamna neaparat “o data pentru totdeauna” ci “de mai multe ori pana reusim”

    RăspundețiȘtergere
  6. Nume:Bivolaru George-Cristian
    GFC:Bivolaru George-Cristian
    Cartea pe care o aleg,Masako, printesa samurailor - Jocelyne Godard
    Link http://www.libris.ro/literatura-universala/masako-printesa-samurailor---jocelyne-godard-NEM978-606-579-219-7--c7509--p372017.html
    E greu sa te opresti la o carte. Cartea care am citit-o de cele mai multe ori (si care mi-a placut mult de asemenea) este Invitatie la vals de Mihail Drumes.

    A fost frumoasă povestea, mi-a adus lacrimi. Modul de a povesti al lui Drumeş emoţionează şi chiar dacă unele întamplări şi situaţii au fost ... tipice, întâlnite în literatură, felul de a nara şi de a expune sentimentele îl face unic.
    Nu ati avut niciodata un coleg simpatic de facultate ,poreclit Charlot,pentru ca semana putin cu actorul de cinema Chaplin ?" Sau nu va aduceti aminte de un alt coleg student la medicina,poreclit Doctorul , care imprumuta pe oricine care avea nevoie de bani si tot el dregea broastele de la usi cand se stricau ,lumina sau aparatele de radio ?
    Eroul principal este un student la Facultatea de Drept care se indragosteste la un bal,de o colega de la Litere ....pe fondul "L`invitation de la vals",de Weber...

    Mihail Drumes ne povesteste toate acestea cu o verva sarmanta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gheorghiev Alexandra Ioana
    Gheorghiev Alexandra
    Carte preferata-Saga Amurg
    Aceasta serie m-a impresionat prin faptul ca este o poveste de dragoste nemuritoare care va ramane in sufletele noastre dupa povestea suprema "Romeo si Julieta.Povestea reprezinta dragostea imensa dintre vampirul Edward Cullen si muritoarea Bella Swan.El se indragosteste de ea din prima clipa cand o vede si cand ea se aseaza langa el.De atunci tot timpul se afla langa ea si o salveaza sarind in fata masinii,apoi de vampirul rau James si de prietenii sai:Victoria si Laurent,insa ea sufera foarte mult cand acesta o paraseste in padure noaptea in cea de a doua parte a seriei:Luna Noua...apoi se revad in Italia la Volterra cand Edward se da pe mana Volturilor dorind sa-l ucida deoarece afla din viziunea lui Alice cum ca Bella va muri arucandu-se de pe stanca.Iar in ultimul volum cei doi isi unesc destinele in fata lui Dumnezeu casatorindu-se,apoi el transformand-o pe ea in vampir si facand-o amandoi pe Renesm fiica acestora(un copil neobisnuit:jumatate om-jumatate vampir,care isi gaseste sufletul pereche alaturi de varcolacul Jacob Black).M-a impresionat la nebunie aceasta poveste,si de atunci am inceput sa visez la o poveste ca asta de dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eremia Daniela
    Danuta prin Google
    Pe Fb: Eremia Daniela
    Carte preferata - Jurnalele Vampirilor - vol 1.

    Dupa ce m-am gandit si ajunsesem la 2 carti , am decis sa aleg cartea Jurnalele Vamirilor - Vol 1. De ce ? deoarece am inceput Jurnalele vampirișor cu serialul. Pot spune ca a fost superb. M-a impresionat totul, mai ales afectele. Vreau sa-mi iau in curand si cartile, deoarece este mult mai impresionant atunci cand iti creezi tu singura imaginatia. Acum voi sti ce s-a petrecut, dar tot mai minunat va fi citind.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nume:Alex Raicea
    GFC:AlexIvaskov
    Carte care o doresc este Jurnalele Vampirilor:Suflete-Umbra.

    http://www.libris.ro/literatura-universala/ingerul-noptii---becca-fitzpatrick-LIT973-675-878-2--c7509--p366615.html

    Serie mea preferata este Academia Vampirilor.Cred ca este seria mea preferata si datorita faptului ca a fost prima serie citita cu vampiri.In aceasta serie am trait emotiile,suspansul si sentimentele lui Rose,Lisa si Dimitri.Plina de rasturnari de situatie si care te tine cu sufletul la gura.Cu siguranta va ramane seria mea preferaata.!

    RăspundețiȘtergere
  10. Andrei Oana (facebook) si GFC Oanna

    Consider că o carte bună citită la timpul potrivit poate avea multe beneficii. Poate fi unguentul perfect pentru zilele pline de tristeţe, poate sădi în sufletele cititorilor o rază de speranţă si poate fi şi educativă. Jane Eyre este cartea mea preferată şi despre care voi vorbi în următoarele rânduri, o carte care încă dinainte să o încep am ştiut că îmi va face plăcere să o citesc. De ce tocmai această carte? Deoarece din ea am învatat că orice luptă aş avea de dus este mai bine câteodată să o pierd pentru ca mai târziu să pot câştiga războiul. Romanul „Jane Eyre“ este povestea captivantă a unei orfane căreia viaţa, iniţial crudă cu ea, îi va oferi la final fericirea prin materializarea poveştii de dragoste pe care o trăieşte. Jane Eyre este o copilă aparent în grija şi protecţia unei mătuşi care, tocmai pentru că gaseşte în ea o fire neadaptată, impertinentă, needucată alege să o trimită la un orfelinat şi pentru a-şi îndepărta această “grijă”, dar şi pentru a nu altera aleasa educaţie pe care consideră ca o au proprii copii. Viaţa la orfelinat este cât se poate de austeră, de mizeră pentru această fetiţă, care înfrânge timpul, boala, foametea şi lipsa de afecţiune timp de opt ani, creându-şi şi consolidându-şi o educaţie adecvată unei fete simple, dar extrem de inteligente. Trecerea timpului o face pe Jane – de acum o tânară domnişoară - să-şi înfrângă temerile şi să-şi dorească mai mult de la viaţa ei simplă, de aceea îşi caută o slujbă, pe care o va găsi la conacul Thornfield. Aici se va îndrăgosti de cel care a angajat-o, un bărbat bogat, inteligent, impunător dar nu prea arătos şi care este de două ori mai vârstnic decât ea – Edward Rochester. Povestea de dragoste dintre cei doi nu pune întrebari şi nu ţine cont de vârstă, este atât de fantastică şi emoţionantă. M-a impresionat forţa pasiunii dintre Jane şi Rochester, dragostea adevărată pe care i-o poartă şi hotărârea de a-i fi alături la bine şi greu. Este o poveste de dragoste magnifică foarte frumoasă, care iese din tipar, plină de sentimente profunde şi care m-a făcut să privesc ideea de iubire cu alţi ochi. Cu toate acestea, ceea ce m-a impresionat cel mai mult la această carte este lupta interioară cu propriul destin şi propria conştiinţă, şi mai ales trăirile intense ale eroinei în momentele grele.

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC:Darkflayer
    FB:Issabell Vircan
    Nume:Vircan Issabel
    carte dorita: Crescendo
    Becca Fitzpatrick

    Cartea preferata este Rules of attraction de Simone Elkeles
    Cartea desi trateaza un subiect des intalnit iubirea adolescentina,aduce ceva nou,care te facew sa savurezi fiecare pagina.Prezinta poveste lui Carlos Fuentes un fost membru al unei bande de cartier numita Guerrero del Barrio,dar retragerea sa i-a cauzat probleme.Fratele sau il inscrie la scoala din oras,unde o intalneste oe Kiara Westford,cea care ii arata scoala ,ajutandu-l sa se acomodeze.Este atras de Madison,fata cea mai populara din scoala.Merge la o petrecere unde se drogheaza si ajunge sa doarma in masina prietenei fratelui sau ,Alex.
    Totul incepe sa devina dubios cand politia gaseste o punga cu droguri in dulapul sau,reamintindu-i ca nu putea sa se ascunda de cei din banda.
    Fratele sau incearca sa il ajute,aici intervenind tatal Kiarei care il ajuta sa ramana in Colorado,cazandu-l la el in casa si mergand cu el al un program de reabilitare.
    Fara sa isi dea seama se indragostete de Kiara chiar daca refuza cu incapatanare sa accepte.Este chiar gelos cand se intalneste cu fostul prieten al Kiarei.Simte mereu nevoia de a fi in prezenta ei si de a o proteja.
    Insa trecutul il bantuie,amintindu-i mereu ca o data intrat in acea banda mereu va fi urmarit.Ajunge la mana unui traficant de droguri care il ameninta cu moartea familie sale si cea a Kiarei daca nu ii vinde drogurile.
    Ajunge batut acasa,unde Kiara il ajuta si il ingrijeste,dar isi anunta tatal si pe Alex.Desi este o poveste clasica are ceva aparte care te face sa vrei sa citesti si mai mult ,sa descoperi alaturi de personaje dragostea si fiecare reactie.Are ceva in care fiecare dintre noi ne regasim si anume primele reactii cand intalnim iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  12. GFC : Oanaaa.
    Carte dorita : Micutele mincinoase de Sara Shepard.

    Cartea mea favorita dintre cele citite pana acum este "Veronika se hotaraste sa moara " de Paulo Coelho.Romanul prezinta povestea Veronikai o tanara care se hotaraste sa se sinucida cu somnifere. Afland ca nu mai are de trait doar 5 zile incepe sa simta intr-adevar ce inseamna sa traiesti cu adevarat, sa te bucuri de fiecare clipa.
    Adevarata morala a cartii este ca oamenii au uitat sa isi traiasca viata si fiecare moment, fiecare oportunitate la maxim, fara regrete…ne-am adancit in distractii superficiale, si doar atunci cand viata ne loveste, cand invatam din propriile greseli ne dam seama cat de mult viata noastra valoreaza, ce nepretuita e clipa.
    Mi-a placut fiindca este o carte plina de lectii de viata de care probabil unii nu au nevoie si deci nu sunt siliti sa iubeasca romanul li Paulo Coelho.( "Oamenii cu cat pot fi mai fericiti, cu atat raman mai nefericiti." )

    RăspundețiȘtergere
  13. GFC: monika.love96
    Facebook: Alexandra Monika
    Cartea pe care mi-o doresc este "Mai las-o moale cu fantomele" de Megan Crewe
    Numele meu este Troie Monica,iar eu nu am o carte preferata,ci o serie.Totul a inceput,atunci cand am citit pentru prima data seria “Amurg”,am continuat cu “Jurnalele Vampirilor”,apoi m-am reprofilat pe alte carti de fantasy,lasand deoparte vampirii.Apoi intr-o zi am gasit intr-o revista descrierea primei carti din seria “Academia Vampirilor”.La inceput nu mi-a placut,apoi am citit mai multe despre aceasta serie pe net.
    Cand mi-am luat prima carte,m-am atasat de ea,inca de cand am citit primul capitol.M-a impresionat devotamentul lui Rose,fata de prietena ei cea mai buna,Lissa.Apoi,pe masura ce citeam despre Dimintri,am inceput si eu,odata cu Rose sa ma indragostesc de el.
    Apoi nu am mai lasat aceasta serie din mana pana nu am terminat-o pe toata.
    M-am enervat atunci cand Victor a rapit-o pe Lissa,sau cand Dimitri a respins-o pe Rose,in prima carte.
    Am plans cand a murit Mason,si am fost fericita cand Dimitri a refuzat-o pe Tasha,sau cand a aparut prima data Adrian (auzisem o gramada despre el),in cea de-a doua.
    M-am bucurat pentru Rose si Dimitri la partea cu cabana,dar am ramas uimita atunci cand Dimka-asa cum ii zice Tasha-a fost transformat in strigoi,in “Atingerea umbrei”.
    In “Juramant de sange”,am putut cu ajutorul lui Rose, “sa vad” o parte din Siberia,dar si din Moscova,si din nou am ramas uimita atungi cand Dimitri i-a trimis prima scrisoare lui Roza,dupa ce chiar ea,il strapunse cu tepusa.
    La “Limitele spiritului” ce sa zic?Pur si simplu am ramas masca atunci cand Lissa l-a transformat din nou pe Dimitri in dhampir,dar si cand Rose a fost acuzata de moartea Tatianei,desi ea nu avea nici o vina.
    La “Sacrificiul final” am plans de fericire pentru Rose si Dimitri,deoarece au ramas impreuna,dar si de tristete pentru Adrian.
    Dintre toate personajele insa,pe langa Rose si Dimitri (de care cum am mai zis m-am indragostit),m-am mai atasat foarte mult de Adrian.
    Sarcasmul si amuzamentul lui era foarte amuzant si o iubea foarte mult pe Rose.De aceea am si plans in ultima carte,atunci cand el a vazut-o pe Rose cu Dimitri.Nu pot sa imi imaginez ceea ce a simtit el atunci,pe langa tradarea lui Rose.Sunt sigura ca el mereu o va iubii,si ca ea va avea un loc special in inima lui.
    Dar pana la urma dintre Dimitri si Adrian,nu am putut sa aleg.Asta nu s-a intamplat nici macar in ultima carte,in care la finalul ei,eram sigura ca l-am ales pe Adrian.Dar dupa cateva ore tot nu stiam pe care dintre cei doi sa ii aleg.Cred ca pana la urma ma regasesc in Rose,macar aici.
    Toate acestea mi-au placut foarte mult si de asemenea m-au atras la aceasta seria.Ea a cuprins: dragoste,fericire,tristete,uimire,dar si unele parti amuzante.Am “devorat” aceasta serie,si sincer,cu mana pe inima spun ca abia astept sa apara “Bloodlines”.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nume: Andreea Pop
    GFC: Only Books
    Cartea pe care mi-o doresc: "Altfel de ingeri" - Lili St. Crow

    Cu o construcţie bine elaborată, plină de emoţiile unei vieţi trăite, aş putea spune, la maxim, “Pânza de păianjen” de Cella Serghi este o carte care îmbină toate elementele unei scrieri de succes.
    Nuanţele adolescenţei, temerile şi diferitele feluri de a iubi, se îmbină perfect într-un roman de dragoste ce a cucerit generaţii şi generaţii de cititori. Copilăria Dianei, care am putea să o definim cel mai bine prin cuvântul “seaca”, o pregăteşte oarecum pe ea să între în viaţa neiartatoare. Valurile Mării Negre au purtat-o pe Diana undeva într-un abis al dragostei ei aproape imposibile pentru Petre Barbu. Nisipurile aurii ce îi purtau paşii spre iubirea sa dintr-o adolescenţă târzie, pentru un scriitor ce părea mai mult un ideal fantezist decât o realitate absolută, digul pe care cei doi se întâlnesc şi unde cuvintele se transformă în şoapte, iar apoi în valuri către infinit, toate acestea o fac pe Diana să umple sute de foi pe care Ilinca le citeşte cu sufletul la gură. Caietele scrise şi re-scrise sunt amintirea existenţei al acelui personaj de basm, numit Diana Slavu.
    Această carte m-a fermecat de la primul paragraf, Cella Serghi fiind o scriitoare căreia, dacă o vezi pe stradă, să te opreşti şi să îi săruţi mâna.

    RăspundețiȘtergere
  15. Wait, eu nu am participat la concursul asta?? Pacat, era atat de frumos! :(

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce bine ca inca se mai fac concursuri de acest fel...desi nu am castigat la ele :(

    RăspundețiȘtergere
  17. oana a castigat asa ca felicitari, chiar merita, si pentru mine Jayne Eyre face parte din cartile mele preferate

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.