Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

Despre...

...mine:
Îmi place să citesc pentru că îmi place să visez. Iubesc imaginația scriitorilor și mă fascinează modul în care, prin cuvinte, o persoană reușește să zugrăvească în mințile altora o imagine care rezistă peste timp și spațiu. De aceea, în timpul liber, cel mai probabil o să mă găsiți stând comod cu nasul într-o carte, pierdută în alte lumi, trăind alte vieți.

Genul meu preferat este SF-ul și îl iubesc și pe fratele lui, Fantasy-ul, dar îmi place să încerc și alte genuri pentru că știu că fiecare carte poate ascunde o supriză. Asta vreau să transmit tuturor celor care citesc acest blog, faptul că fiecare carte e o bijuterie și că unele sunt chiar mai valoroase de-atât pentru că au puterea să ne schimbe. Totuși, nu admir doar cărțile în sine, ci și oamenii din spatele lor, și nu mă refer doar la autori, ci și la edituri și la oamenii care aduc povestea sub forma unei cărți. Tocmai de aceea nu scriu doar recomandări și recenzii, ci și povești de la lansări, târguri de carte sau evenimente literare de orice fel la care reușesc să particip.

Atunci când nu citesc sau nu sunt la vreun eveniment, sunt studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București.

...blog:
Deși a fost înființat abia în aprilie 2011, mie mi se pare că blogul are o istorie lungă. Denumit inițial Povești întunecate și fondat de Andra (Duca), echipa din spatele blogului a trecut prin câteva schimbări până când, în aprilie 2013, Andra a hotărât să renunțe, lăsându-mă singură la cârmă. Prin urmare, în iulie 2013, blogul și-a schimbat numele în Jurnalul unei cititoare, pentru că am considerat că asta mă reprezintă.

Am început să scriu în octombrie 2011, chiar aici, și am descoperit cât de mult îmi place să pot vorbi despre cărțile care mi-au plăcut, să le pot recomanda nu doar prietenilor, ci tuturor cititorilor. Am găsit câteva recomandări minunate în blogosferă de-a lungul timpului și, mulțumită lor, am descoperit cărți pe care nu le-aș fi citit niciodată, așa că e plăcut să știu că pot face asta la rândul meu pentru alți cititori.

Pentru că fără să mi se ofere ocazia să descopăr cum e să scrii pe un blog, n-aș fi încercat niciodată pe pielea mea, vreau să ofer această ocazie și altora, așa că am lansat campania Autor pentru o zi, la care vă învit să participați dacă vreți să vedeți cum e să scrii pe un blog.

De asemenea, vă încurajez să-mi spuneți părerea voastră despre conținutul blogului, aspectul său, despre rubrici noi pe care ați vrea să le vedeți sau despre orice detaliu care ar trebui îmbunătățit. Detalii despre cum dați de mine găsiți pe pagina de contact. Sper să vă placă ceea ce veți găsi aici și.. lectură plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.