Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 30 aprilie 2013

Cand esti vrajitoare...

... probabil poti opri timpul ca sa termini cartea pe care o citesti si sa ajungi si la timp la cursuri. Sau poate nu. Oricum, vacanta de Paste e aici, cea de vara bate la usa, asa ca pare ca ceva timp pentru citit se poate gasi. Si cum vremea asta buna cere carti usoare, care se pot lectura in parc sau pe o terasa, la munte sau la mare, editura Leda aduce in librarii cartea Cand esti vrajitoare... de Carolyn MacCullough. Deja se poate precomanda (gasiti formularul aici) si la precomanda primiti 25% reducere si transport gratuit.


Descriere:
Tamsin Greene face parte dintr-o familie de vrăjitoare cu lungă tradiţie. În ziua în care s-a născut, bunica ei a prezis că va fi cea mai Talentată dintre ele. Dar Talentul lui Tamsin nu s-a confirmat. Acum, când are şaptesprezece ani, îşi petrece cea mai mare parte din timp la şcoala cu internat din Manhattan, unde măcar poate pretinde că este normală. Însă, în timpul vacanţelor de vară, este obligată să revină acasă şi să lucreze la librăria magică a familiei sale.
Într-o seară, un tânăr foarte atrăgător, profesor la Universitatea New York, intră în librărie şi o confundă pe Tamsin cu sora ei mai mare, extrem de Talentata Rowena. Pentru prima dată în viaţa ei, Tamsin se simte privită cu respect şi admiraţie, şi, înainte de a apuca să se gândească mai bine, acceptă să caute pentru acesta un obiect valoros şi vechi pe care familia lui l-a pierdut cu mai bine de un secol în urmă. Dar căutarea se dovedeşte a fi mult mai ciudată decât părea la prima vedere.
- Sursa

3 comentarii:

  1. vrajitoare-paranormal-internat, insa cartea este un stand alone sau face parte dintr-o trilogie, cvartet, septica:)) si asa mai departe?! asta nu am aflat pana acum! mie imi plac cartile care se rezuma la maxim 4 volume, exceptie facand harry potter si cronicile din narnia! si totusi ceva imi spune sa citesc aceasta carte, nu stiu, s-ar putea sa imi placa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform Goodreads, sunt doar doua carti, ultima fiind publicata in 2011.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.