marți, 13 august 2013

Until I hate it!


Cu totii cred ca am avut un moment cand ascultam obsesiv o melodie. Cam asa ma simt eu de azi-dimineata incoace, dar pur si simplu imi place prea mult ca sa ma pot opri. E vesela, optimista, jucausa... numai buna pentru vara! Ascultati-o, poate va corup si pe voi s-o puneti pe repeat :))

3 comentarii:

  1. Imi place melodia, e draguta. Exact asta patesc si eu uneori cu melodiile, imi place una atat de mult incat o ascult non-stop, pana cand ma plictisesc de ea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place melodia, e genul meu. Si eu patesc la fel, ascult pana incepe sa ma enerveze, sau refuz sa ascult o melodie pana la capat pentru ca ma enerveaza apoi imi place la nebunie.
    La ora actuala ma enerveaza la nebunie melodia cu eschimosul ala mic chinezoi:-) :-) :-) lala lala lalalala http://m.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D3O1_3zBUKM8
    Cred ca pana la urma o sa inceapa sa imi placa:-) :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Onerepublic sunt geniali . Eu de obicei nu ascult in mod obsesiv o melodie, deoarece cu trecerea timpului ea isi pierde din intensitate, insa imi place sale reascult la interval de o luna sau doua .

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.