duminică, 2 iunie 2013

Versatile Blogger Award

Principiul acordarii acestui premiu e destul de simplu: il primesti de la unul dintre cititorii care fie te-au gasit recent si le-a placut ce au descoperit, fie te urmaresc constant, si il acorzi bloggerilor conform acelorasi criterii. Nu pot decat sa-i multumesc Leontinei pentru ca ii place blogul meu :D

Insa exista si reguli:
1. Multumeste-i persoanei care te-a nominalizat.
2. Include link-ul catre blogul respectiv.
3. Selectează 15 bloggeri pe care i-ai descoperit recent sau pe care ii urmaresti constant.
4. Lasa un link la ultima lor postare pentru a le anunta.
5. Spune-i persoanei care te-a nominalizat 7 lucruri despre tine.

O sa incerc sa aleg 7 lucuri despre mine pe care sa nu le fi repetat pe blog, pentru ca banuiesc ca scopul e ca cititorii sa ne cunoasca mai bine, si deci sa afle lucuri noi.

• I'm a cat person. Nu mi se pare nimic mai adorabil decat un ghemotoc de blana pe care sa-l mangai cu orele, pana cand torsul lui te adoarme. Unul dintre cele mai relaxante momente din viata mea a fost atunci cand stateam pe un sezlong la tara, cu pisica in brate, citind. Si cand mi-am ridicat privirea la un moment dat, pisoiul dormea dus. Era pur si simplu adorabil. Asta iubesc de fapt la pisici, lenea asta frumoasa a lor. Probabil pentru ca ma caracterizeaza si pe mine.

• Sunt incapabila sa tastez cuvantul "pentru". Nu stu de ce, dar in 90% dintre cazuri, imi iese "pentur". Norocul meu ca niciodata nu public un articol pana cand nu-l recitesc "vanand" greselile de tastare.

• Nu imi place sa ma uit la filme la calculator. Pur si simplu ma gandesc ca urmeaza sa treaca 2 ore din viata mea in care zac pe un scaun holbandu-ma la un ecran si de cele mai multe ori ma hotarasc ca nu merita. Totusi, n-am nicio problema sa vad acelasi film la TV, desi e intrerupt de reclame si pierd vreo 3 ore din viata in loc de doua.

• Imi este imposibil sa merg la o lansare de carte fara sa cumpar cartea respectiva. Chiar daca nu era in plan, chiar daca nu prea am fonduri, o data ce aud niste oameni vorbind cu pasiune despre o carte - si la lansarile la care am fost, mereu vorbeau doar oameni pasionati - o sa o cumpar. Atunci, in clipa aceea.

• De obicei, cand sunt furioasa sau trista, cea ma buna metoda ca sa-mi treaca e sa scriu despre asta. Sau, daca n-am pix si hartie la indemana, sa imi imaginez ca scriu despre asta. Simpla actiune de a-mi organiza gandurile in fraze coerente ma relaxeaza. Si deseori, imi place sa privesc la propria mana in timp ce scriu - suna narcisist, dar de fapt chiar e relaxant sa vezi cum din miscari scurte si precise, o mare de ganduri devine un rau de cuvinte.

• Ascult muzica doar pentru versuri. Da, sunt atenta si la linia melodica, dar doar ca sa ma asigur ca e in concordanta cu ceea ce se canta. Insa ceea ce ma impresioneaza sau ma emotioneaza la o melodie sunt versurile. Totusi, nu prea citesc poezie.

• Nu cred deloc in horoscop, insa ma regasesc enorm in caracteristicile zodiei. De asta, mai mereu cand a trebuit sa ma prezint, am inceput cu mentionarea faptului ca sunt berbec.

Si eventual, ca bonus, al 8-lea lucru despre mine este faptul ca mi se pare al naibii de greu sa scrii despre tine la modul general :)) Oricum, intr-un final am reusit, asa ca pot sa trec mai departe la nominalizarea blogurilor care imi plac:

http://recenziibeletristica.blogspot.com/
http://cuvintedesprecuvinte.blogspot.com/
http://corisbookfrenzy.wordpress.com/
http://vis-saurealitate.blogspot.com/
http://some-books-are-to-be-tasted.blogspot.ro/
http://furelise-oriceoriundeoricand.blogspot.com/
http://rose-books.blogspot.com/
http://booktownlover.blogspot.com/
http://bibliophilemystery.blogspot.com/
http://mythicalbooks.blogspot.com/
http://walking-on-letters.blogspot.com/
http://love-for-books.blogspot.com/
http://loveismusic09.blogspot.com/
http://altfel-de-carti.blogspot.com/
http://rominagianina.blogspot.com/

3 comentarii:

  1. Multumesc!O sa ma apuc de ea cand am timp :*

    RăspundețiȘtergere
  2. puteam sa jur ca tu crezi in horoscop si uite ca ma inselam! de obicei persoanele pasionate de existenta altor lumi, de sf-uri, etc sunt si persoane pasionate de astrologie si cred in ea!
    si eu am patit asa cu motanelul meu care mi-a murit anul trecut, dormea ca un lenes ce era dus in bratele mele cand eu citeam mereu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai degraba astronomia mi se pare interesanta :)). Si desi cred ca exista viata in Univers in afara planetei noastre, nu reusesc sa cred ca daca luna e in punctul x, toata lumea nascuta intr-o anumita zi va avea noroc in dragoste sau mai stiu eu ce :))

      Si imi pare rau pentru pisica ta :(

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.