miercuri, 8 mai 2013

Ne vedem la cinema?

A aparut de curand primul trailer al filmului Ender's Game, pe care abia il astept, asa ca m-am gandit sa fac o lista cu filmele pe care vreau sa le vad anul acesta. Sunt curioasa ce gusturi comune avem, si in plus e o ocazie sa aflu despre ce filme ati vrea sa va povestesc dupa ce le vad.

Now You See Me - 14.06
Am vazut trailerul filmului din intamplare si cum am o slabiciune pentru filmele cu iluzionisti, am inteles repede ca nu o sa-l ratez. Morgan Freeman e un binemeritat bonus ;)

The Wolverine - 26.07
Cand eram mica, ma uitam la desene animate cu super eroii Marvel. cand am crescut, au inceput sa se faca filme. Dintotdeauna m-a fascinat Wolverine, dar cu Hugh Jackman jucandu-l, "fascinant" devine mult prea putin spus.

The Mortal Instruments: City of Bones - 06.09
Aici explicatia e simpla: vreau sa vad cartea asta :)). N-am citit-o si nici nu planuiesc pana nu vad filmul, dar daca ma impresioneaza profund, poate o sa imi iau si romanul.

Ender's Game - 01.11 (USA)
Am iubit cartea. Pur si simplu m-a lasat cu gura cascata. Si trailerul pare superb, efectele vizuale cred ca mi-au depasit imaginatia :)). Abia astept-abia astept-abia astept!

The Hunger Games: Catching Fire - 22.11 (USA)
Mi-au placut cartile, mi-a placut primul film, asa ca normal ca vreau sa-l vad si pe al doilea. Mai ales ca trailerul promite mult:

Cam asta e lista mea deocamdata. Cate din ele va tenteaza?

4 comentarii:

  1. Catching fire neapărat vreau să-l văd :D Îmi place actrița principală și primul film mi s-a părut foarte reușit, ca să nu mai zic cât de mult mi-au plăcut cărțile :D
    Și Now you see me pare interesant :-?
    De Ender's game nu am mai auzit până acum, dar din ce am citit pe goodreads despre ea sună chiar interesant. :-? Chiar aș fi curioasă să o citesc, dacă voi reuși să fac rost de ea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cartea chiar merita, e superba! Ultima editie o gasesti la Nemira [link] si prin librarii, si in rest, cred ca se gaseste la majoritatea bibliotecilor care au si SF :)

      Ștergere
  2. Clar avem gusturi comune la Now you see me si la Ender :D Poate mergem la unu din ele :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Jocul lui Ender si Jocurile foamei sunt cele care ma tenteaza sa le vizionez, la jocurile foamei insa as dori sa citesc mai intai trilogia!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.