vineri, 1 martie 2013

Vine, vine primavara!

Sunt cum nu se poate mai fericita. De doua zile, e soare afara. Adica soare pe bune, din ala adevarat, care chiar incalzeste. Si desi e putin frigut, intreaga atmosfera, vremea, caldura, lumina, toate imi dau senzatia de "crud". Stiu ca e un cliseu, dar chiar asa mi se pare: afara e o primavara cruda.

In plus, a fost 1 martie, care e printre sarbatorile mele preferate. Nu-mi plac nici jumatate din martisoarele pe care le vad de vanzare, insa pentru mine 1 martie inseamna venirea primaverii (stiu ca suna a cliseu, dar vorbesc serios, cand e frumos afara, 1 martie e genial), si nu e nimic mai frumos decat s-o reprezinti printr-un mic simbol. Asa ca "arborez" cu drag martisoare, cu conditia sa fie simboluri ale primaverii. Si azi am primit bratari in rosu si alb de pus la mana (le-as purta non-stop daca s-ar putea, sunt printre putinele bratari care imi plac) si... ghiocei! Ma holbez la ei de cand i-am primit si dau pe-afara de incantare.

Si cum ma chinuie talentul, am schimbat tema blogului, ca sa fie in concordanta cu ce-i pe-afara si cu cat de fericita sunt eu. Bannerul se vrea a fi un fel de reconstituire a siglei blogului, cu un ghiocel in loc de trandafir. Si cartea... ei bine, cine stie cunoaste :)). Am adaugat si cateva butoane sub banner ca sa ne gasiti mai usor pe site-urile de socializare&co.

Sper ca va place schimbarea si sper ca va place vremea de afara. Eu una ma simt exact ca un urs proaspat iesit din hiberbare!

2 comentarii:

  1. Mie-mi place modificarea! e verde tot ..
    O primavara cat mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. mie nu imi place deloc primavara si nici toamna, poate putin vara cand nu e cald, insa iarna este MY FAVORITE!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.