marți, 16 octombrie 2012

Ofeta Flash: Sfarsitul Pamantului de Lucius Shepard

Doua volume. 880 de pagini. 40% reducere, dar atentie, doar pana maine (17.10) la ora 10:00.



Culegere de short-story-uri SF, cartea Sfarsitul Pamantului i-a adus lui Shepard un premiu World Fantasy. Despre aceasta carte, The New York Times Book Review afirma ca: "Nu exista aproape nimic in science-fiction, cu atat mai putin in literatura horror, si foarte putin in literatura mainstream, pe masura spectrului sau vizionar, a atmosferei sclipitoare si a prozei sale lucide." In cartea lui, conform SFRevu, putem intalni: "Viziuni gnostice, dimensiuni ascunse, salturi temporale, coborari in iad, patrule-fantoma si alte concepte din lumea pulp-ului sunt revitalizate intr-o proza densa, cu dialoguri si decoruri exceptionale"

Asadar, profitati acum, cat inca e valabila reducerea. Spor la citit!

7 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Sincer mie chiar nu mi se pare interesanta, nu mi-a starnit deloc curiozitatea

      Ștergere
    2. Din pacate, nu stiam nimic despre carte asa ca n-am avut la dispozitie decat descrierea de pe site-ul Nemira. Dar am un volum de Shepard pe care planuiesc sa-l citesc si atunci o sa pot spune mai multe despre el si cartile sale astfel incat sa-mi iasa prezentari mai reusite :)

      Ștergere
  2. Nu este genul meu.Sau cel putin acest SF nu cred ca l-as citi.

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar ma amuza titlul, tinand cont ca peste tot se discuta de sfarsitul lumii:)), si unii sunt atat de ........incat si-au facut si un kit de supravietuire, doamneeeeee deci nu pot sa cred caexista si astfel de oameni, am citit chiar ca a aparut si o televiziune care pregateste lumea pentru marele sfarsit! ei bine, o carte in genul acesta ar fi deovrata acum in ultimele zile de viata ale noastre:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asata-i tare cu televiziunea n-o stiam dar am vazut ca au inceput sa goleasca conservele de prin magazine face lumea provizii de parca dca vine sfarsitul lumii iti mai trebuie mancare :))

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.