luni, 4 iunie 2012

Secretul Ariei (Micutele Mincinoase si secretele lor #3)

Incepand de maine (5 iunie) la toate chioscurile de presa puteti gasi impreuna cu revista Bravo cartea Secretul Ariei, volumul 3 din seria Micutele Mincinoase si secretele lor.

Descriere:
"Nicio taină nu e suficient de bine păzită când e vorba de micuţele mincinoase, oricât s-ar strădui ele. E rândul Ariei… Excursia plănuită de tatăl său se dovedeşte a fi un fiasco, aşa că se întoarce singură acasă. Temerile ei că se va plictisi nu se confirmă, pentru că are parte de o vizită-surpriză care-i va reaprinde vechea pasiune pentru… Islanda. Deşi lucrurile nu se sfârşesc tocmai bine, Aria e convinsă că n-o să afle nimeni nimic despre aventura ei. Noroc cu mine, că am stat cu ochii pe ea…"

In plus, gasiti un fragment din carte pe blogul Leda, aici.

6 comentarii:

  1. o serie buna..mi-a placut ce am citit pana acum, desi pe sarite(vol 2 si 4)..dar totusi, pentru varsta lor, fetele astea au cam multe secrete..hi, hi

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie neaparat sa le cumpar! Am tot amanat de prea mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi-hi, daca ar fi fost scrise la persoana I, din mai multe perspective, cred ca ar fi fost diabolic de buna (toata seria). Dar am gasit online primul capitol din volumul 1 si ... nu e scrisa la persoana 1! :((

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate volumele sunt la persoana I.
    Daca ai citit volumul I, observi ca sciitoarea parca ar fi "A", ceea ce este defapt;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mia-m luat cartile si le-am citit . Mi-au placut mult , desi nu am citit micutele Mincinoase ( Cartile propriu-zise ) sa am habar de ceva . Dar au foat chiar interesante !

    RăspundețiȘtergere
  6. o serie interesanta, asa doar pentru a afla niste secrete care pot fi ale oricui, adica oricine se poate identifica

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.