Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 1 martie 2013

Vine, vine primavara!

Sunt cum nu se poate mai fericita. De doua zile, e soare afara. Adica soare pe bune, din ala adevarat, care chiar incalzeste. Si desi e putin frigut, intreaga atmosfera, vremea, caldura, lumina, toate imi dau senzatia de "crud". Stiu ca e un cliseu, dar chiar asa mi se pare: afara e o primavara cruda.

In plus, a fost 1 martie, care e printre sarbatorile mele preferate. Nu-mi plac nici jumatate din martisoarele pe care le vad de vanzare, insa pentru mine 1 martie inseamna venirea primaverii (stiu ca suna a cliseu, dar vorbesc serios, cand e frumos afara, 1 martie e genial), si nu e nimic mai frumos decat s-o reprezinti printr-un mic simbol. Asa ca "arborez" cu drag martisoare, cu conditia sa fie simboluri ale primaverii. Si azi am primit bratari in rosu si alb de pus la mana (le-as purta non-stop daca s-ar putea, sunt printre putinele bratari care imi plac) si... ghiocei! Ma holbez la ei de cand i-am primit si dau pe-afara de incantare.

Si cum ma chinuie talentul, am schimbat tema blogului, ca sa fie in concordanta cu ce-i pe-afara si cu cat de fericita sunt eu. Bannerul se vrea a fi un fel de reconstituire a siglei blogului, cu un ghiocel in loc de trandafir. Si cartea... ei bine, cine stie cunoaste :)). Am adaugat si cateva butoane sub banner ca sa ne gasiti mai usor pe site-urile de socializare&co.

Sper ca va place schimbarea si sper ca va place vremea de afara. Eu una ma simt exact ca un urs proaspat iesit din hiberbare!

2 comentarii:

  1. Mie-mi place modificarea! e verde tot ..
    O primavara cat mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. mie nu imi place deloc primavara si nici toamna, poate putin vara cand nu e cald, insa iarna este MY FAVORITE!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.