Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 6 februarie 2013

Suntem vALLuntari

Traim intr-o lume poluata. O stim cu totii. Unii incercam sa urmam sfaturile "verzi": ne sortam gunoiul, nu irosim apa, folosim becuri ecologice, nu aruncam gunoaiele aiurea, mergem pe jos cat de des putem etc. Le urmam deoarece credem ca schimbarea depinde de fiecare dintre noi.

Si e adevarat! Editura ALL ne ofera tuturor ocazia sa mai facem un pas pe drumul spre o planeta mai curata. Cu sprijinul Romsilva, editura a lansat campania vALLuntar, care se afla deja la a doua editie.

Campania se adreseaza bloggerilor care, in urma unei inscrieri, primesc din partea editurii 2 carti pentru a le face recenzie. Pentru fiecare 15 comentarii la aceste recenzii (sau la orice alta recenzie la o carte ALL publicata in pedioada 24 februarie – 23 martie), bloggerul primeste un copacel de plantat. In plus, daca recenzia strange peste 20 de comentarii, ele se vor cumula cu cele de pe celelate bloguri inscrise si, pentru fiecare 20 de comentarii, o echipa de voluntari ALL va planta inca un copacel intr-un loc ales de ROMSILVA.

În prima ediţie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities.
“Suntem foarte entuziasmaţi în legătură cu vALLuntar. Atât pentru succesul mare pe care l-a avut prima ediţie, cât şi pentru componenta nouă pe care am adăugat-o anul acesta. Credem că este responsabilitatea noastră ca editura să plantăm copaci şi acesta a fost motivul pentru care am decis că la a doua ediţie obiectul voluntariatului să fie plantarea de copaci. Vă aşteptăm şi vă invităm la citit, la plantat, la promovat lectura şi voluntariatul în număr cât mai mare!”, a declarat CEO-ul Grupului Editorial ALL, Mario De Mezzo, care are o experienţă de opt ani ca fundraiser.
- Sursa

Noi ne-am inscris si speram ca voi, cititorii nostri, sa ne ajutati sa plantam cativa copacei pentru a face planeta noastra un pic mai curata si pentru a reda naturii ceea ce am distrus in ultimele cateva secole :)

17 comentarii:

  1. Bine că suntem colegi de campanie, că citim pentru același scop!
    Sper că vom reuși să plantăm cât mai mulți copaci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa reusiti sa plantati cat mai multi copacei :)
    Si eu as fi vrut sa ma inscriu in aceasta campanie dar, blogul meu nu indeplineste toate conditiile (vechimea). Eu o sa comentez si o sa imi invit si prietenii sa comenteze pentru a putea ajuta cat mai mult in aceasta plantare. Succes! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Chair nu am auzit despre aceasta campanie!

    RăspundețiȘtergere
  4. am mai auzit de aceasta campanie de pe un alt blog! felicitari alaturare! ma bucur mult cand aud ca sunt luate astfel de initiative

    RăspundețiȘtergere
  5. O idee minunata ar trebui facute cat mai multe astfel de campanii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu cine? fiindca multi sunt reticenti....dezinteresati...nepasatori...indiferenti...egoisti...

      Ștergere
    2. Asta da , cu totii sunt in goana dupa bani , dar exista cativa care le mai pasa inca si de altii nu numai de ei , putin dar toti exista , mi-e teama de vremea in care vor disparea si astia

      Ștergere
    3. sunt pe cale de disparitie, dar nu-i nimic, eu ma bazez pe niste oameni de baza ai viitorului profesionisti, de pilda niste viitori medici de succes in devenire cum vei fi tu Romina care sa fi exemplu.

      Ștergere
    4. Daa sa speramm :x sa te auda Dumnezeu

      Ștergere
    5. daca inveti si crezi in sansa ta, atunci cu siguranta vei obtine ce ti-ai propus

      Ștergere
  6. imi plac campaniile acestea! sper sa se mai faca!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.