Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 27 februarie 2013

Pentru craioveni si brasoveni

Astazi, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova si-a deschis portile Targul de carte Gaudeamus. Acolo va asteapta peste 40 de edituri din Romania si din strainatate. Printe ele se numara si editurile Nemira si All, care va asteapta cu oferte de nerefuzat.


Nemira: "Pe lângă reducerile de 25% per titlu, în cadrul evenimentului, Editura Nemira le va oferi cititorilor săi o ofertă specială pentru Colecţia Nautilus, constând într-o reducere de 35%. În plus, din oferta largă de la stand, cititorii îşi vor putea alege pachetele 2+1 sau cărţile la preţ fix. BONUS: Eşti născut în februarie sau martie? Vino la târg la standul Editurii Nemira şi primeşti 50% reducere cadou din partea noastră!"

All: "Cărţile ALL vor fi însoţite de discounturi semnificative: la orice carte cumpărată aveţi 20% reducere, la două cărţi cumpărate aveţi 30% reducere, la trei sau mai multe cărţi cumpărate aveţi 40% reducere."

Targul se incheie pe 3 martie si are urmatorul program: miercuri – sambata, intre 10:00 si 18:00 si duminica, intre 10:00 si 14:00. Intrarea este libera pentru toti vizitatorii.


De asemenea, pentru locuitorii orasului Brasov, de 1 martie cu sprijinul libris.ro, Literarura iese in oras. Traseul si orarul le gasiti mai jos. (click pe imagine pentru a mari)

4 comentarii:

  1. ce frumos! eu nu sunt nici brasoveanca nici craioveanca...

    RăspundețiȘtergere
  2. nemira- de la aceasta editura am doua carti ale Rodica Ojog Brasoveanu din seria Melania Lupu! ti-o recomand! in rest mai am din colectia damen tango Anna cu ochii verzi de Sveva Casati Modignani, o sa imi ajunga acum o carte Vanilie si ciocolata de aceeasi autoare pe care o ador! si mai am Sezonul otravit de tasha alexander!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu seria cu Melania, am ras cu lacrimi la fiecare roman, in special 320 de pisici negre. Incearca si cartile Rodicai in care personajul principal e Minerva Tutovan, sunt la fel de amuzante :D

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.