Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 24 ianuarie 2013

Precomanda: Mostenirea familiei Van Alen (Sange Albastru #4)

Pentru a precomanda Mostenirea familiei Van Alen, volumul #4 al seriei Sange albastru, scrisa de Melissa de la Cruz, click aici. La precomanda, beneficiati de 25% reducere si de transport gratuit.


Descriere:
"Acţiunea celui de-al patrulea volum al seriei ─ considerat de cititori cel mai bun de până acum! ─ începe la un an după evenimentele din Revelaţii, încheiate cu oribilul masacru din Rio.
Multe s-au petrecut în acest an. Schuyler şi Oliver au decis să fugă din New York după ce Schuyler a fost învinuită pe nedrept de Conclav pentru moartea bunicului ei, Lawrence Van Alen; acum sunt amândoi la Paris, încercând să obţină o audienţă la conducătoarea Conclavului european, de la care speră să primească protecţie şi sprijin. Schuyler nu mai este fetiţa timidă şi nesigură din primul volum al seriei; puterile ei au crescut şi are nevoie de tot ajutorul posibil pentru a-şi urma misiunea pe care i-a încredinţat-o bunicul său. Cât despre relaţia ei cu Jack, ştie că lui îi este menit să fie alături de Mimi, iar ea deja a ales să rămână cu Oliver. Şi totuşi, oare nu cumva se repetă povestea mamei ei? Oare nu cumva există iubiri pentru care merită să mori?
Mimi s-a alăturat echipei de Venatori condusă de Kingsley Martin, cu care străbate lumea în căutarea lui Jordan, surioara răpită a lui Bliss, care poartă în ea spiritul Străjerului. Personajul lui Mimi capătă acum dimensiuni profunde şi personalitatea ei, cândva unidimensională şi antipatică, suferă schimbări, dovedind că există în ea disponibilităţi pentru pasiune, dar şi compasiune.
Bliss Llewellyn joacă şi ea un rol esenţial, căci a devenit un Sânge Argintiu şi în trupul ei sălăşluieşte un spirit malefic şi puternic. În vreme ce luptă să-şi recapete controlul asupra trupului, minţii şi viitorului ei, trebuie să găsească forţa de a se elibera de Vizitator ─ sau e sortită să fie sclava lui pentru eternitate?
Saga celor cu Sânge Albastru continuă, şi lumea lor plină de glamour, dar şi de taine străvechi ni se dezvăluie din nou în povestea rostită pe rând de Schuyler, Mimi şi Bliss. Dragoste, secrete, îngeri şi demoni, revelaţii, întâmplări neaşteptate şi o schimbare uluitoare a personajelor ─ toate îşi au locul lor în roman, alcătuind o lectură alertă şi captivantă şi ajutând cititorul să se implice în vieţile personajelor şi să îşi dea seama că ceea ce se petrece în poveste are nişte dimensiuni mai mari decât şi-ar fi putut el imagina. Acum, nu mai e vorba doar despre vampiri şi romance ─ este vorba despre lupta constantă şi implacabilă dintre bine şi rău."

10 comentarii:

 1. sunt multe pareri despre aceasta serie, pe mine nu prea ma incanta...

  RăspundețiȘtergere
 2. Încă o carte cu vampiri? Nu erau suficiente?
  Probabil pentru fanii genului merită!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. chiar ma gandesc cat de bun sa fi ca autor sa ii atragi pe altii sa iti citeasca si sa iti cumpere cartea intr-o invazie numai de astfel de carti

   Ștergere
 3. Pana acum e ok seria , din moment ce am toate 3 catri de pana acu o s-o iau si pe asta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu este imperios necesar, poti sa le dai la schimb sau sa le vinzi si sa incerci alta serie, eu de obicei asa fac

   Ștergere
  2. Vreau sa vad ce se intampla:)) ce ai de dat la schimb sau vandut?

   Ștergere
  3. momentan am numai carti de cultura japoneza, teme de filosofie despre viata etc legendele antihristului, chestii castigate si pe care le-am citit dar nu ma atrag suficient incat sa le tin

   Ștergere
  4. Din cultura japoneza singura care as vrea sa o citesc e Memoriile unei gheise (cat dezacord) am vazut filmu :X

   Ștergere
 4. Apropo de comentariul Rominei, chiar o sa imi cumpar memoriile unei gheise, fiindca am citit cartea in 2006 parca, imprumutata de la o prietena si nu prea am inteles-o, la vremea aia

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.