Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 13 noiembrie 2012

The Host movie trailer

Dupa cum stiu cei care urmaresc acest blog, mie mi-a placut seria Amurg (cartile, nu filmele). Mi-a placut enorm cand am descoperit-o, a fost primul meu contact cu fantasy-ul paranormal si de atunci a inceput sa-mi placa genul. Ceva mai tarziu, am primit cadou Gazda. O zi mai tarziu, o citisem si am fost captivata definitiv si irevocabil. Cumva, Meyer are talentul sa ma faca sa simt intr-un mod in care altora nu le iese si in timp ce la Amurg, am avut mici dezamagiri (am avut momente in care am urat din adancul sufletului fiecare personaj si inca detest finalul), Gazda mi-a placut de la cap la coada.

La un moment dat, s-a decis ca urmeaza sa se faca un film dupa Gazda. Pana aici, nimic de reprosat. Dar de curand, am vazut si eu actorii si... Chiar e atat de greu sa se faca un film bun dupa o carte? E chiar atat de imposibil sa se respecte niste descrieri asternute pe hartie mult inainte de aparitia ideii de film? Jared trebuia sa fie cu vreo 7 ani (parca) mai mare decat Melanie. Arata aproape ca fratele ei mai mic. Ian trebuia sa fie un goriloi (ca aspect) brunet, betigas din film e blond toata ziua. Ea... ma rog. Ea merge, sa zicem. Ei... I'm more than dissapointed.

Dar cumva, si la Twilight, desi am detestat actorii din secunda 1, in timpul filmelor (mai ales la 3, 1 a fost slab slab slaaaaaab si 2 a fost okay-ish) am reusit cumva sa mai simt ceva din ce simtisem cand am citit cartile, asa ca m-am dus cuminte si le-am vazut pe toate - si o sa merg sa vad si finalul. Asta ramane valabil si la The Host, am vazut trailerul proaspat aparut si desi nu pot sa fiu de acord cu distributia, sentimentele sunt inca acolo... si povestea pare respectata. Aruncati si voi o privire:


Sursa

Premiera e la cateva zile dupa ziua mea, e una din cartile mele preferate si in ciuda actorilor, mi-a placut trailerul... deci eu una o sa merg sa vad filmul. Daca nu macelaresc povestea, probabil ca o sa-mi si placa... dar parerea completa o s-o aflati la sfarsitul lui martie :). Pana atunci, daca mai apar trailere, o sa va tin la curent.

9 comentarii:

  1. si eu voi merge sa-l vad....si vizionarea o voi considera cadou de ziua mea....e la patru zile dupa ziua mea..tu pe cat esti nascuta?

    RăspundețiȘtergere
  2. In general scenaristii si scriitorii nu pica pe acceasi lungime de unda asa ca m-am obisnuit cu faptul ca filmul nu va fi niciodata la fel de bun pe cat e cartea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este filmul uneori nu e atat de bun ca si cartea! insa exista unele exceptii!

      Ștergere
    2. Total de acord, am intalnit cateva exceptii

      Ștergere
  3. daca exista o similaritate intre gazda si twilight o citesc cu placere, daca nu,...atunci nu stiu daca ma intereseaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GAzda inca nu am citit-o asa ca nu stiu daca au similaritati

      Ștergere
    2. Le-am citit eu pe amandoua. Ca stil, sunt la fel, aceentul e pus tot pe sentimente si drame interioare. Nu apar vampiri si nu mai e vorba despre incompatibilitatea relatiei dintre un pradator si prada lui, ci despre 2 persoane prinse intr-un singur trup, fiecare iubind pe altcineva. (Deci e tot pe baza de iubire)

      Mie personal imi place Gazda mai mult decat seria Amurg. Eu iti recomand sa vezi filmul sau sa citesti cartea... sau amandoua :)

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.