Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 21 noiembrie 2012

Gaudeamus

Astazi a inceput a 19 editie a targului de carte Gaudeamus, care are loc in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti intre 21 si 25 noiembrie.

Am descoperit acest targ acum 2 ani si de atunci incerc sa nu-l ratez pentru ca reuneste intr-un singur loc editurile care ma intereseaza si este o ocazie perfecta de a descoperi noi edituri cu romane fascinante. In plus, targ=reduceri, asa ca intotdeauna plec cu cateva carti de-acolo.. si de obicei sunt mai multe decta imi propusesem, dar deja m-am obisnuit cu ideea si niciodata n-o sa am regrete cand vine vorba de carti. In plus, vineri este Black Friday, asa ca o sa incerc sa ajung atunci (o sa revin maine cu detalii despre Black Friday).

Orele de vizitare sunt intre 10:00 si 20:00 zilnic, asadar timp suficient ca sa ajungeti cu totii (daca sunteti din/in Bucuresti). Intrarerea este libera pentru elevi si studenti si costa 5 lei/zi sau 10 lei/abonament pentru cele 5 zile, ceea este extrem de rentabil.
Asadar...ne vedem acolo!

3 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.