Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 5 august 2011

Vesti noi de la Editura Leda!

1) Campanii promotionale:
1. În reţeaua magazinelor CORA, în perioada 9–22 august, se desfăşoară campania „Romance şi urban fantasy/Vampiri”. (Super-)Preţul de raft pentru un număr de 26 de titluri Leda va fi de 26,90 lei pe exemplar, indiferent de preţul iniţial de listă.
2. Pe Elefant.ro se desfăşoară, de acum până pe 31 august, promoţia „Fantasy Zone”, în care reducerile sunt substanţiale. Aveţi aici linkul: http://www.elefant.ro/promo/fantasy-zone-36.html.

2)O serie noua! BLACK DAGGER BROTHERHOOD de J. R. WARD
Seria relatează povestea a şase fraţi vampiri şi războinici, care trăiesc împreună şi îşi apără neamul de Lessers, fiinţe umane lipsite de suflet care îi ameninţă la orice pas. Personajele sunt complexe şi sofisticate, cu o multitudine de însuşiri, uneori contradictorii, prinse permanent intr-un vârtej de acţiune şi pline de pasiune. De data aceasta, în prim-plan sunt bărbaţii, dar există în cărţile seriei şi o mulţime de personaje feminine fascinante, precum şi o întreagă galerie de alte personaje, atemporale: îngeri căzuţi, zeităţi etc.

Cei de la Leda ne prezinta si doua posibile abordari ale copertilor:

Vol. 1: DARK LOVER / IUBITUL ÎNTUNECAT
În tenebrele nopţii din Caldwell, New York, între vampiri şi ucigaşii acestora se duce un război mortal pentru stăpânirea teritoriului şi supravieţuire. Întâlnim o bandă secretă de fraţi cum nu s-a mai văzut până acum – formată din şase războinici vampiri, apărători ai neamului vampiresc. Dar niciunul dintre ei nu ucide cu o sete mai mare decât Wrath, conducătorul Frăţiei. Rămas singurul vampir pursânge de pe pământ, Wrath are de încheiat socoteli cu cei care i-au omorât părinţii în urmă cu secole. Dar, atunci când unul dintre cei mai de încredere luptători ai săi este ucis – lăsându-şi fiica fără vreo veste despre soarta lui sau despre destinul care o aşteaptă –, Wrath trebuie să o introducă în lumea morţilor vii – o lume în care domină senzaţiile la cote dincolo de orice închipuire.

Vol. 2: LOVER ETERNAL / ETERNUL IUBIT
În cadrul Frăţiei, Rhage este vampirul cu apetitul cel mai mare. El este cel mai bun luptător, cel care acţionează cel mai rapid pe baza impulsurilor şi iubitul cel mai nesăţios – căci în el arde flacăra unui blestem cumplit aruncat de Scribe Vergin, zeitatea vampirilor. Stăpânit de tenebre, Rhage se teme de momentele când fiara din el se dezlănţuie, transformându-l într-un pericol pentru toţi cei din jur. Când Mary Luce este azvârlită pe neaşteptate în lumea vampirilor, ea trebuie să se bazeze pe protecţia lui Rhage. Ştiind că şi Mary a căzut pradă aceleiaşi atracţii animalice puternice, Rhage îşi dă seama că trebuie să o câştige de partea lui...

(Titlurile în română ale volumelor sunt provizorii.)

7 comentarii:

  1. anul asta o sa fie o explozie de carti din partea edituri Leda:))..abia astept:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea stiu ce sa zic de aceasta serie...nu pare cine stie ce.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gheorghiev Alexandra6 ianuarie 2012 la 22:12

    uiii:X,abiastept sa apara cartile:x,mai ales lover eternal:x

    RăspundețiȘtergere
  4. Uuuuuuhhh,
    deabia astept sa apara seria asta! Chiar daca are foarte multe volume! :p LEDA o sa ne faca un an pe cinste!

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place a 3a coperta si tipul de pe a 3a coperta:D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.